DOĞAN, MUHTARLAR BİZİM MAHALLERDEKİ GÖZÜMÜZ KULAĞIMIZ
 

Hizmetlerin ve mahalle çalışmalarının konuşulduğu ziyarette Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, İzmit belediyesi Muhtar Hizmet Masası Koordinatörü ve aynı zamanda belediye meclis üyesi olan Mehmet Çetin, belediye meclis üyeleri Engin Uztürk, İbrahim Elgin, Erdoğan Çakır ve Tavşantepe Mahalle Muhtarı İbrahim Efe de hazır bulundu.

 

BAŞARIMIZI UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞMAYA BARÇLUYUZ

 

Muhtarları mahallerdeki gözleri kulakları olduğunu belirten Başkan Doğan “İzmit’teki başarılı hizmetlerin sebeplerinden biri de muhtarlarla koordinasyon ve işbirliği içinde olmamızdır. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren muhtarlar her zaman önceliğimiz oldu. Belediyemiz bünyesinde Türkiye’de ilk defa kurduğumuz Muhtar Hizmet Masamızla sizlere ayrı bir değer verdik. Bu uygulamamızla tüm Türkiye’ye örnek olduk. İçişleri Bakanlığı tarafından ülke genelinde Büyükşehir Belediyelerinde Muhtarlık Daire Başkanlığı, İlçe Belediyelerinde ise Muhtar Müdürlüğü kurulma zorunluluğu getirildi. 

Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren haftada en az iki gün muhtarlarımızla birlikte mahallerimizi karış karış dolaşıp, vatandaşlarımızın isteklerine yerinde çözümler buluyoruz. Her ay düzenli bir şekilde sizlerle bir araya gelip mahallerimiz için daha ne yapabiliriz diyerek fikir alışverişinde bulunuyoruz” dedi. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817