banner2779
banner2752
banner2750

DOĞAN: “NE SÖYLEDİYSEK, YAPTIK”
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, 2014 yerel seçimlerinden sonra mahalle statüsü kazanacak olan köylere ziyaretlerini sürdürüyor. Yılın ilk gününü de köy ziyaretlerine ayıran Başkan Doğan son olarak Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, Ak Parti Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İzmit İlçe Başkan Yardımcısı Sefer Yazıcı, Ak Parti İdari ve Mali İşlerden Sorumlu İzmit İlçe Başkan Yardımcısı Yusuf Yıldız, Bilal Kanca ve İrfan Doğdu ile birlikte köyleri ziyaret etti.

 

DAVUL ZURNA İLE KARŞILANDI

 

Akpınar, Kulfallı, Arızlı, Kabaoğlu, Sekbanlı ve Sepetçi köylerini ziyareti sırasında köylerde yapılacak çalışmalarla alakalı karşılıklı görüş alışverişinde bulunan başkanlara vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Köylerde davul zurna ile karşılanan başkanlar “ sizler her şeyin en güzeline, en iyisine layıksınız. Biz size layık olan hizmeti sunmak için gece gündüz çalışıyoruz” diyerek köylere yapılan hizmetleri anlattılar.

 

‘KURUŞUNUZU ZİYAN ETMEDİK’

 

İlgileri için köylülere teşekkür eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “ köylerin doğal yapısını ve havasını bozmadan, şehrin imkânları kadar konforlu yaşamayı sağlamayı hedeflediklerini dile getirdi. Hizmet yarışında her zaman adaletli, dürüst ve şeffaf olduklarını dile getiren Başkan Doğan “ halkımızın en iyisine ulaşması için çok çalıştık, çalışmaya devam edeceğiz. Bu şehir için, İzmit için güzel şeyler yaptık. Bunları yaparken her zaman halkımızı düşündük. İzmit’in tek kuruşunu ziyan etmedik, ettirmedik. Harama el uzatmadık” dedi.

 

‘NE SÖYLÜYORSAK YAPACAĞIZ’

 

Başkan Doğan, “Biz size hiçbir zaman yalan söylemedik. Yapamayacağımız şeyleri yapacağız demedik. Bu tür şeyler bize yakışmaz. Biz sizlere bugüne kadar ne söylediysek yaptık. Ne söylüyorsak yapacağız” ifadelerine yer verdi. Köy ürünlerinin daha fazla değer kazanması için ciddi çalışmalar yaptıklarını söyleyen Doğan, köylüler ile sohbet ederek, talepleri dinledi.

 

‘DELİKANLI GİBİ HİZMET YAPACAĞIZ’

 

Köylüler ile fikir alışverişinde bulunan Başkan Doğan, “Köylerimiz Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin yaptığı çalışmalar ile çok daha güzel bir hale geldi. Sorumluluğu bize geçecek bu köylerde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu ve ekibinin çalışmalarının üzerine yenilerini katacağız. Şimdiye kadar olduğu gibi dürüstçe, delikanlı gibi hizmetlerimizi yapacağız. Bizim işimiz gücümüz hizmet” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751