banner2779
banner2752
banner2750

DOĞAN, ÖĞRENCİLERLE ÇİÇEK EKTİ
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın okul ziyaretleri devam ediyor. Fırsat buldukça sık sık okul ziyaretlerinde bulunan Başkan Doğan, çevre düzenlemesi İzmit Belediyesi’nce yapılan Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki 23 Nisan Anaokulu’nda öğrencilerle birlikte çiçek ekti. Okulu ziyaret edip öğretmen ve öğrencilerle birlikte bir süre sohbet eden Doğan” eğitime yaptığımız hizmetler bize huzur veriyor” dedi.

 

ÜLKENİN GELECEĞİNE YATIRIM

 Okul Müdürü Necati Kal, Doğan’a yapılan hizmetler için teşekkür ederek” daha önceden de okulumuzun öğretmenler odasını yaptırmıştınız. Şimdi de anaokulumuzun çevre düzenlemesini yaptınız. Size ne kadar teşekkür etsek azdır” şeklinde konuştu. Başkan Doğan da  eğitime hizmeti zevkle ve severek yaptıklarını belirterek” asli görevimiz olmamasına rağmen eğitime destek olmayı kendimize görev kabul ettik. Göreve geldiğimizden beri 60 dan fazla okula çok amaçlı salon, öğretmenler odası, veli bekleme yeri, kütüphane ve çevre düzenlemesi yaptık. Eğitime yapılan her kuruş harcama ülkenin geleceğine yapılan yatırımdır. Biz buna inanarak çalışıyoruz” dedi. Doğan’ın ziyaretine başkan yardımcısı Güray Oruç da  yer aldı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751