banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

DOĞAN ÖMERAĞA’DA TESPİTLERDE BULUNDU

İzmit’in en işlek yerlerinden biri olan Ömerağa Mahallesi’nde adım atmadık yer bırakmayan Başkan Doğan’a Belediye Meclis üyesi Aykurt Bozkurt,  Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir, mahalle muhtarı Adnan Ulusoy eşlik ederken, belediyenin daire müdürleri ve teknik ekipleri de hazır bulundu. Mahalledeki esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Başkan Doğan, belediyenin mobil ekiplerinin çalışmalarını da yerinde denetledi. 

GÜNDÜZ NÜFUSU GECE NÜFUSUNUN İKİ KATI

Bölgede bazı çalışmaların başlatılacağını belirten Belediye Başkanı Doğan “    İzmit merkezimiz, gündüz nüfusunun gece nüfusunun iki katı olduğu bir alandır. İnsan yoğunluğunun bu kadar fazla olduğu bir bölgede belediye çalışmalarını aksatmadan yürütmek önemli bir koordinasyon gerektiriyor. Temizlik çalışmaları başta olmak üzere vatandaşlarımıza en iyi hizmetleri verebilmek en büyük çabamız. Bu gün de ekiplerimizle birlikte mahallemizi karış karış karış dolaştık. Vatandaşımızın en güzel şekilde alışverişlerini yapmalarını, ihtiyaçlarını gidermelerini istiyoruz. Mobil ekiplerimiz 7 gün 24 saat bölgede oluşan sıkıntılara müdahale ediyor, oluşan sıkıntıları anında çözüme kavuşturuyor. Bölgede tramvay yolu sebebiyle kapatılan sokakların yayalaşma çalışmalarına da başlayacağız. Ayrıca yaya kaldırımlarına araç parkını engellemek amacıyla tedbir hemen çalışmalara başlayacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826