DOĞAN ÖNAL'A ÖNEMLİ GÖREV

Önal, Körfez derneğinin de bağlı olduğu Türkiye Galatasaray Dernekler Federasyonu’nun olağan kongresine katıldı. Yapılan genel kurulda Önal’a önemli bir görev verildi.

ÖNAL’A BAŞKAN

YARDIMCILIĞI VERİLDİ

Bugün Nef Stadyumu Ali Sami Yen Kompleksi, Özhan Canaydın Konferans Salonu’nda gerçekleşen kongrede federasyon başkanlığına Eren Cicioğlu seçildi. Cicioğlu’nun yönetim kurulunda yer alan Körfez Galatasaraylılar Derneği Başkanı Doğan Önal’a başkan yardımcılığı verildi.

“GEREKENİ YAPACAĞIZ”

Dış ilişkiler ve halkla ilişkiler alanlarından sorumlu olacağı belirtilen Doğan Önal yapqtığı açıklamada, “Beni bu göreve layık gören taraftar derneklerimizin tüm yönetim kurulu üyeleri ile Galatasaray’a gönül vermiş taraftarlarımıza teşekkür ederim. Görevimizi layığı ile yerine getirmek amacı ile elimizden ne geliyorsa yapacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817