DOĞAN ÖNAL BEKARLIĞA VEDA ETTİ

Asiye-Ahmet Önal çiftinin yakışıklı ve bey efendi oğlu Doğan ile; Zübeyde- Adem Kurtbaş çiftinin hanım efendi kızları Gamze; düzenlenen geniş katılımlı düğün töreni ile bir ömür boyu sürecek olan birlikteliğe 'evet' diyerek imza attılar.

Düzenlene düğün törenine; Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, milletvekilleri, iş adamları, sanayiciler, sivil toplum örgütü yöneticileri, daire müdürleri, sendika başkanları, okul idarecileri, fabrika sahipleri, muhtarlar ve çok sayıda davetli topluluğu katıldı.

Önal Ailesi, gelen misafirlerle yakından ilgilendi. Ahmet Önal, tek tek masaları dolaşarak; katılımlarından dolayı katılımcılara teşekkür ettiğini söyledi. Genç çiftin nikahını, Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’le birlikte geniş katılımlı nikah şahitleri huzurunda Başkan Şener Söğüt tarafından kıyıldı. Körfez'in en büyük salonu olan Erbakan Kültür Merkezi; katılımın yoğun olması nedeniyle yetersiz kaldı. Önal Ailesi, bu güzel ve özel günde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

Düzenlenen düğün töreni ile siyasette de gelecek vadeden AK Parti İl Gençlik Yönetiminde görev alan ve Galatasaray Taraftarlar Derneği Körfez Şube Başkanı olan Doğan Önal, evliler kervanına katılmış oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817