Doğan ''Otogar Şehrin Dışarıya Açılan Penceresidir''

 

İzmit Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde gezi ve incelemelerde bulunan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, otogar esnafının dilek ve temennilerini dinledi. İzmit Şehirlerarası Otobüs Terminali şehrimizin dışarıya açılan en önemli yerlerinden bir tanesidir diyen Başkan Doğan otogar çalışanlarıyla ve yolcularla sohbet etmeyi ihmal etmedi.

 

OTOGAR ŞEHRİN DIŞARIYA AÇILAN PENCERESİ

 

Gezi boyunca esnafın ve vatandaşların fikirlerini aldıklarını kaydeden Başkan Doğan, “İzmit Şehirlerarası Otobüs Terminali, ilimizin dışarıya bakan en önemli yerlerinden biridir. Terminal yöneticilerimizin eşliğinde bugün burada esnafımızı, çalışanlarımızı ziyaret ettik. İzmit İstanbul ve Bursa’ya yakınlığı ile ve pek çok şehre geçişin tam ortasında olduğu için ulaşım noktasında çok büyük bir önem taşıyor. Burası şehrimize gelen ya da şehrimizden geçen kişilerin, şehrimiz hakkında ilk intibasını belirler. Bu nedenle burada verilen hizmet şehrimizin tanıtımında da oldukça önemli. İzmit Belediyesi bu konuda yapılacakların destekçisi olmaya hazır. Terminalimizde özel pişmaniye standları kurulup bu lezzetimiz daha modern ve etkin şekilde tanıtılabilir” dedi.

 

Ziyareti sırasında Başkan Doğan’a eşlik eden İzmit Şehirlerarası Otobüs İşletmecileri ve Yazıhaneciler Derneği Başkanı Halil Bayram ve yönetimi ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Burada fedakarca çalıştıklarını ifade eden Bayram ve ekibi isteklerini Başkan Doğan
‘a ilettiler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817