DOĞAN, ÖZEL- DEVLET OKULU AYRIMI YAPMIYOR
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, özel-devlet okulu ayrımı yapmadan öğrencilere bisiklet hediye ediyor. Başkan Doğan’ın talimatıyla 3 yıl önce başlatılan ve şimdiye kadar 15 bin  öğrenciye verilen bisikletlerden bu sene de 5 bin öğrenciye dağıtılıyor. Bir sürre önce başlayan ve belirli bir program çerçevesinde devam eden bisiklet dağıtımlarının Mayıs ayı ortalarına kadar devam edeceği öğrenildi.

 

ÖĞRENCİNİN AYRIMI OLMAZ

 

Tüysüzler Mahallesi’nde bulunan Şehit Öğretmen Erkan Aydın Ortaokulu’nda 34 öğrenciye ve Özel Atafen Ortaokulu’nda da 122 öğrenciye bisikletleri Başkan Doğan tarafından teslim edildi. Bisiklet dağıtım törenlerine Başkan Doğan’ın yanı sıra  Belediye Meclis Üyesi Hayrettin Ünlü, İzmit İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Habib İlaslan, Belediyesi Başkan Yardımcısı Güray Oruç, Ak Parti İzmit İlçe Başkan yardımcısı Ertuğrul Yavuz, Şehit Öğretmen Erkan Aydın Ortaokulu Müdür vekili Zehra Öztoprak, Özel Atafen  okulu kurucusu Mehmet Tüysüz, Özel Atafen  Ortaokulu Müdürü Erhan Ürü, Tüysüzler Mahalle Muhtarı Selahattin Harata,  öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Bisiklet dağıtımlarında konuşan Başkan Doğan, şimdiye kadar 15 bin  öğrenciye bisiklet dağıttıklarını, bu sene de 5 bin öğrenciye bisikletlerini teslim edeceklerini belirterek” dünyanın hiçbir yerinde bu kadar çok çocuğa  bisiklet verilmemiştir. İzmit Belediyesi olarak herkese örnek olacak proje ile bisikletin girmediği tek bir ev bırakmak istemiyoruz. Ayrıca , bisiklet verirken devlet okulu, özel okulu ayrımı da yapmıyoruz. Çünkü çocuk her yerde çocuktur” dedi.

 

 ÇOCUKLARLA ANLAM KAZANIYOR

 

Yaşadığımız dünyanın çocuklarla daha anlamlı olduğunu da ifade eden Doğan” hükümetimiz sayesinde  artık devlet okullarımız da Avrupa standartlarında. 12 yıl öncesine kadar okullarımızda bilgisayar yoktu. Bu gün artık bütün çocuklarımızın elinde tabletler var. Bu işler kolay olmadı. Özverili, ülkenin kaynaklarını doğru kullanarak oldu. Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın gösterdiği yolda gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Eskiden çocuklar için menenjit aşısını bulamazdık. Hastanelerde muayene olmak, ilaç almak  ayrı bir çiledi. Artık bunların hepsi mazide kaldı. Memuruna maaş ödeyemeyen, İMF’nin borç kıskacında bir devri geride bıraktık. Otoyollar, havalanaları, tüneller, Marmaray, Boğaz köprüleri hep hükümetimiz sayesinde olmuştur. Türkiye olarak her geçen gün daha da ileriye gidiyoruz. Bütün bunlar istikrar sayesinde oluyor” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817