banner2779
banner2752
banner2750

DOĞAN, PARTİSİNİN TESLİM EDİLMEDİĞİ KİŞİYE ÜLKEYİ Mİ TESLİM EDECEĞİZ


Sabah erken saatlerden itibaren halkın arasına çıkan ve geç geç saatlere kadar çalışmalarına devam eden Başkan Doğan, Kulfallı, Arızlı ve Kabaoğlu köylerine de gitti.  Gittiği köylerde büyük ilgi gören Doğan, “ bizim köylerimiz Avrupa’nın köylerinden daha güzel. Hem İzmit Belediyesi olarak biz, hem de Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarıyla köylerimiz çok daha güzel olacak” dedi.

 

DAHA DA İYİ OLACAĞIZ

Ülke olarak, şehir olarak dünde daha iyiyiz, yarınlarda daha da iyi olacağız diyen Başkan Doğan “ Türkiye ye örnek sayısız proje hayata geçirdik, geçirmeye de devam eden bir belediye var.   Çünkü esnafına, çalışanına, müteahhidine borcu olmayan, hatta kasasında nakit parası bulunan bir İzmit Belediyesi var.    Ülkemiz dünden çok daha iyi. Artık IMF kapılarında dilenen Türkiye yok. Hastanelerimiz tam donanımlı. Eskiden emeklilerimiz banka kuyruklarında çile çekiyorlardı. Bugün artık böyle mi. Emeklimizin ayağına kadar maaşı götürülüyor” şeklinde konuştu.

O KADAR KOLAY MI

Konuşmasında  ülkenin kolay kolay herkese emanet edilemeyeceğine de dikkat çeken Doğan “ bu topraklar Türk yurdu olduğundan günümüze kadar ne şehitler verdi, vermeye de devam ediyor. Bugün biri meydanlara çıkmış, Türkiye'ye yönetmek için oy istiyor. Önce sen partine seçil. Sana partini emanet etmiyorlar, ülkemizi mi emanet edeceğiz.  

YAPARSA YİNE AK PARTİ YAPAR, YAPARSA YİNE TAYYİP ERDOĞAN YAPAR

Bir diğer hanımefendi de ‘biz gelirsek şöyle yapacağız, böyle yapacağız' diyor. 90'lı yıllarda iktidardaydınız. İktidar olduğunuz o dönem gömleğimizi zor kurtardık. Belediyeler maaş veremiyordu. Bu millet siz mi inanacak. Artık, kendi tankını, tüfeğini, uçağını, silahını yapan bir Türkiye var. Ülkemizdeki bu gelişmeden rahatsız oluyorlar. Onlar birini istemiyorsa bizim onu başımızın üstünde taşımamız lazım. Onlar el etek öpen, IMF kapılarında dolanan bir Türkiye istiyor. Ama bizim halkımız buna izin vermeyecek. Türk milleti biliyor ki yaparsa yine AK Parti yapar, yaparsa yine Tayyip Erdoğan yapar” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751