banner2779
banner2752
banner2750

DOĞAN, SAĞLIK İÇİN AVRUPA’YA GİTMEYE GEREK YOK
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli Devlet Hastanesi’nin inşaat sahasında incelemelerde bulundu.

Yeni yapılacak hastane inşaatı hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Doğan” milletvekilliğim dönemimde de devlet hastanesi bölgesi için  çok uğraşmış ve bunun sonucunda  Onkoloji Hastanesi hizmete açılmıştı. O dönemler devlet hastanesinin yenilenme çalışması da başlatılmıştı. Daha sonra belediye başkanı olunca çalışmaları takip etmiştim. Belediye Başkanı olduktan sonra ilk olarak açıkladığım projelerden biri de devlet hastanesinin yenilenmesi vardı. Buradaki çalışmalar, Sağlık Bakanlığı tarafından yapılıyor. Belediyecilik anlamında bizi ilgilendiren şehrimize yeni bir hastane kazandırılmasının yanında en önemlisi de eski hastanenin yıkılarak yerine bir meydan ve altına da otopark yapılmasıdır. Burada aciliyle, yoğun bakımıyla, dializiye, ameliyathaneleriyle, servisleriyle mükemmel bir hastane yapılıyor. Türkiye’nin en modern hatta Avrupa’nın en iyi hastaneleri kentimizde.  Artık biz sağlık turizminde Avrupa’ya, Orta Asya’ya, Ortadoğu’ya hizmet edecek durumdayız. Açık kalp ameliyatı için artık Avrupalara gitmeye gerek yok. Kentimizdeki hastanelerde bu ameliyatlar kolaylıkla yapılmaktadır” dedi.

 

320 YATAKLI OLACAK

 

Onkoloji Hastanesi’nin yan tarafında Orman İşletme Müdürlüğü’nden alınan yerde yapılan yeni hastanenin 6 katlı ve 320 yatak kapasiteli olacağı öğrenildi. Halen hafriyat çalışmaları devam eden hastane 750 günde bitirilecek ve yaklaşık 58 milyon liraya mal olacak.  İnşaat bittiğinde Onkoloji Hastanesi dışında Kocaeli devlet Hastanesinin diğer birimlerinin tamamının yıkılacağı, yerine de bin 200 araçlık otoparkla kent meydanı yapılacağı öğrenildi. Proje kapsamında hali hazırdaki Acil servis önündeki Emniyet Müdürlüğü’ne ait binanın da yıkılacağı bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751