DOĞAN, SAĞLIKTA HAYAL BİLE EDİLEMEYECEK İŞLER YAPILDI

 

Müdür yardımcısı Dr. Mehmet Yılmaz ve Öztürk Kulpşen’in de yer aldığı ziyarette konuşan Başkan Doğan” Türkiye’de Ak Parti hükümetleri sayesinde sağlık alanında hayal bile edilemeyecek işler yapıldı “ dedi.

 

FEDKARCA HİZMET EDİYORLAR

 

Demirhan’a yeni görevinde başarılar dileyen Doğan “ sağlık sektöründeki arkadaşlarımız canla başla çalışmaktadır. İnsanların mutluluğu için kutsal bir görev yapan arkadaşların nasıl bir fedakarlık içinde olduklarını çok iyi bilmekteyim. Gerek ilimizde olsun, gerekse Türkiye’de sağlık sektörü son 15 yılda büyük gelişme gösterdi. Ak Parti hükümetleri sayesinde bu alanda kimsenin hayal bile edemeyeceği işler yapıldı. 2002 yılında, milletvekili olduğum dönemde, prefabrikte sağlık ocakları, hastaneler vardı. Çok sıkıntılı ortamlarda hizmet verilmeye çalışılıyordu. Şimdi Türkiye’nin en güzel sağlık ocakları ve hastanelerine sahibiz. Biz, belediye olarak halkımızın sağlığı olan her yerde Halk Sağlığı Müdürlüğü’müzün yanındayız. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da desteklerimiz devam edecek”  şeklinde konuştu.

Halk Sağlığı Müdürü Dr. Yılmaz Demirhan da  “ Belediye Başkanımızın, gerek milletvekilliği gerekse başkanlığı döneminde sağlık alanında çok büyük hizmetleri oldu. Başkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817