DOĞAN  :  SALONSUZ OKUL KALMAYACAK

İzmit Belediyesi, kentte salonsuz okul bırakmamakta kararlı. Geçen 4 yıl içinde 40 dan fazla okula çok amaçlı salon, kütüphane ve öğretmenle rodası yapan İzmit Belediyesi, Tepeköy Mahallesi’nde bulunan Ulusal Egemenlik Ortaokulu’na da güzel bir salon kazandırdı. Salonun açılışı için düzenlenen törene İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezgin Çuhadar, okul müdürü İsmail Hakkı Yılmaz, Tepecik Mahalle Muhtarı Cemal Güreşen, Yeşilova Mahalle Muhtarı Selahattin Kural, Okul Aile Birliği Başkanı Filiz Demir, öğretmen ,öğrenciler ve veliler katıldı.

GÖREV KABUL EDİYORUZ

Çok amaçlı salonun açılışında konuşan Başkan Doğan, "Asli görevlerimiz arasında olmamasına rağmen eğitime destek olmayı kendimize görev kabul ettik. 4 yıl içinde 40’dan fazla okulda çok amaçlı salon ve kütüphane yaptık. Hedefimiz bütün okullara bu hizmetleri kazandırmaktır. Çocuklarımız daha iyi şartlarda okusunlar diye çalışıyoruz” dedi.

BELEDİYE OKULLARIN DESTEKÇİSİ

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezgin Çuhadar da İzmit Belediyesi sayesinde okulların bir çok ihtiyacının giderildiğini belirterek, Başkan Doğan'a teşekkür etti. Konuşmaların ardından çok amaçlı salonun açılışı öğrencilerle birlikte gerçekleştirildi. Açılışı yapılan çok amaçlı salonda öğrencileri tarafından yapılan gösteri katılımcılar tarafından bol bol alkış aldı. Okul aile birliği başkanı Filiz Demir ve yönetimi Başkan Doğan’a eğitime katkılarından dolayı çiçek vererek teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817