banner2779
banner2752
banner2750

DOĞAN, ŞEÇİMDEN SEÇİME ORTAYA ÇIKANLARA İNANMAYIN
 İzmit’in sorumluluğundaki köylerde bulunan eski, yıkık çeşmeler restore edilip daha moderne ve kullanışlı hale getirilirken, bir taraftan da köylere yeni çeşmeler yapılıyor.

Yassıbağ Köyü’nde yaptırılan 2 çeşme İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın da katıldığı törenlerle hizmete açıldı. İzmit’e yaklaşık 5 kilometre uzaklıktaki Yassıbağ Köyüne bağlı Kargaoğlu ve Mandıra’daki çeşmelerin hizmete girmesiyle köylüler adeta bayram sevinci yaşadılar.

 

KÖYÜN DOKUSU BOZULMUYOR

 

 Belediye meclis üyeleri, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şubesi Başkanı Vedat Yoldaş, Ak Parti İlçe Yöneticisi Hayrettin Arıcan, Yassıbağ Köy Muhtarı Yusuf Toy ve diğer köy muhtarlarının da hazır bulunduğu açılışlarda konuşan Başkan Doğan “bir köy çocuğu olarak köylerimizi, köy dokusunu kaybetmeden şehir imkânlarına kavuşturmak istiyoruz. Bir yıldır köylerimizi karış karış dolaşıp, eksiklerimizi tespit ettik. Köylümüzle bir araya geliş görüş alış verişinde bulunduk. Köy ziyaretlerimiz sırasında köy meydanlarındaki çeşmelerin çok bakımız, sağlıksız ve kullanışsız olduğunu görünce hemen bu çeşmelerin yenilenmesine karar verdik. Şimdiye kadar 10’a yakın köyümüzdeki çeşmeleri yeniledik. Yassıbağ’da da 2 çeşmenin yapımını tamamlayıp halkımızın hizmetine sunuyoruz” dedi.

 

AMACIMIZ HOŞ BİR SEDA BIRAKMAK

 

Amaçlarının hoş bir seda bırakmak olduğuna da söyleyen  Doğan “ halkımıza hizmet etmek bizim boynumuzun borcu. Birlik beraberliği sağlayıp, istikrarı koruduğunuz için hizmetler de beraberinde geliyor. Bugünlerde farklı siyasi görüşteki kişiler, sizlerin karşınıza çıkıp vaatlerde bulunabilir, biz, bunları yapacağız diyebilirler. Peki,  sadece seçim dönemlerinde çıkan bu kişiler zamanında bu işin başında değiller miydi? O zaman gözleri neredeydi. Türkiye aynı Türkiye, değişen yok, sadece milletin derdini dert bilen, milletin kuruşunu yine millete harcayan bir anlayış var.

 

 İSTİKRARI BOZMALARINA İZİN VERMEYİN

 

Yavrularımız, bizden daha güzel bir köyde, daha güzel bir şehirde, daha güzel bir ülkede yaşayacaklar. Yokluğun, sıkıntıların, olmadığı, herkesin huzur, barış ve mutluluk içerisinde yaşadığı bir dünya için çalışıyoruz. Sizler, bizim arkamızda durun yeter. Bu birlik, beraberlik ve istikrarı bozmalarına izin vermeyin. Köyümüz, köylümüz hizmetin daha güzellerine layık” şeklinde konuştu.   

 

KİM HİZMET EDİYORSA ONUN YANINDA OLACAĞIZ

 

Açılışta konuşan köy muhtarı Yusuf Toy da bundan 12 yıl öncesine kadar köylerinin hizmet görmediğini, Ak Parti hükümeti sayesinde köylerinin hizmetle tanıştığını belirterek, “Biz, köyümüze ve köylümüze hizmet edenin yanında olacağız Başkanımız, sabah ezanıyla başlayıp gece yarısına kadar köylerimizi, mahallerimizi dolaşıyor, eksikleri tespit ediyor. Yapılan bu güzel hizmetleri karşılıksız bırakamayız. Kim bizim yanımızda olmuşsa bizde onun yanında olacağız” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751