DOĞAN, SEKA PARKTA VATANDAŞLARIN MİSAFİRİ OLDU

 

  Şehrin her noktasında incelemelerde bulunup, vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Doğan’ın son durağı SEKA Park oldu.   Hafta sonunu fırsat bilerek SEKA Park’a akın eden ailelerle sohbet eden Doğan, çocuklarla oyun oynadı. Vatandaşların aileleriyle güzel zaman geçirebilmeleri, çocuklar içinde güvenli ortamların oluşturulması için büyük hassasiyet gösterdiklerine dikkat çeken Başkan Doğan “ Büyükşehir Belediyemiz biryandan, İzmit Belediyemiz diğer yandan şehrimize yeni yaşam alanlarının kazandırılması, mevcutların ise daha da güzel hale getirilesi için elimizden geleni yapıyoruz. 

 

7/24 GÜVENLİK

 

Sekaparkımız, Ekoparkımız, Cephanelik Mesire Alanımız vatandaşlarımızın özellikle yaz aylarında uğrak yeri haline geldi.  Bu alanlarda özel güvenlik personellerinin 7 gün 24 saat mesai yapması da vatandaşlara ayrı bir güven veriyor.  Bizde bu alanları sık sık ziyaret edip, vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Onların bu alanlardaki memnuniyeti bize de ayrı bir mutluluk yaşatıyor” şeklinde konuştu. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817