DOĞAN, SEMT PAZARINDA
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın pazar ziyaretleri aralıksız devam ediyor. Doğan son olarak Adnan Menderes Bulvarı’nda hizmet veren Cumartesi Pazarı’nı ziyaret ederek pazarcılar ve vatandaşlarla biraraya geldi.

 

PAZARLARDA DEĞİŞİM RÜZGARI

 

Pazarcıların ve vatandaşların büyük bir ilgi ile kendisini karşıladığı Pazar ziyaretinde tüm pazarcıları tek tek ziyaret ederek sohbet eden Başkan Doğan İzmit’te pazar anlayışını değiştirdiklerini ifade etti. Yıllardır süregelen pazar anlayışının modern ortamlarda devam etmesi için çalışmalarını süreceğine dikkat çeken Doğan “ bizler İzmit’in her açıdan gelişmiş bir şehir olması için çalışıyoruz. Bu nedenle pazarlarımızda da bir yenilenme çalışması başlattık. Pazarlarda değişim rüzgarı başladı. Kapalı Pazar Alanlarını sırayla hizmete açmaya devam edeceğiz. Artık yağmurda, çamurda pazar eziyeti çekmek yok” dedi.

 

HER ZAMAN DOĞAN’IN YANINDAYIZ

 

Ak Parti İzmit İlçe Başkan Yardımcısı Kadir Cansever, Ak Parti İzmit İlçe Yöneticisi Selahattin Şengöz, Pazarcılar Odası Başkanı Erol Kumsar ve Pazarcılar Odası Yönetim Kurulu Üyeleri’nin kendisine eşlik ettiği pazar ziyaretlerinde vatandaşlarla ve pazarcılarla yakından ilgilenen Başkan Doğan’a esnaf ta büyük ilgi gösterdi. Başkan Doğan’ın kendileri için en iyisini düşündüğünü dile getiren pazarcılar her zaman Başkan Doğan’ın yanında olduklarını söylediler.

 

“SEÇİMDEN SONRA KAHVE İÇECEĞİZ”

 

Pazar ziyareti sırasından İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ile sohbet eden Pazarcı Müslüm Karaosmanoğlu, Doğan’a kahve fincanı hediye ederek “ Başkanım seçimden sonra makamınıza gelip bu fincanlarla kahve içeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817