banner2779
banner2752
banner2750

DOĞAN, SIKINTILARI BİRLİK BERABERLİKLE AŞACAĞIZ
 BİRLİĞİMİZİ BOZMAYA ÇALIŞIYORLAR

 

Başkan Doğan, ziyaretler için milletvekillerine teşekkür ederek, amaçlarının ülke ekonomisine ve istikrarına katkı sağlamak adına yerelde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürmek olduğunu söyledi.

Doğan, ülkemizdeki son günlerdeki sıkıntılarla ilgili olarak da, “Urfa dediğimizde yüreğimiz cız ediyor. O bölgenin en istikrarlı, huzurlu ve güvenli olan bir yerinde bu tür olayların olması manidardır. Bu olayları planlayanların hedefleri hangi noktaya diktiklerini gösteriyor. Hedef ülkedeki istikrarın, huzurun, birliğin ve beraberliğin bozulmasıdır. Türk Milleti her zaman bu tür oyunları gerekli refleksi göstermiştir. Ne zaman ne kadar güçlü olduğumuz bir sürece girsek, bu tür oyunlar daha da artıyor. Bu süreci de birlik ve beraberlik içinde aşacağız. Yeter ki birlik ve beraberlik içinde olalım “ dedi.

 

DÜNYADA MARKA ŞEHİRLER YARIŞIYOR

 

Yerelde yaptıkları projelerle ülkenin geleceğine katkı sağlamaya çalıştıklarını da söyleyen Doğan “Bizler, tabi ki görevlerimizi yapıyoruz ama bir yandan da ülkemizin milletimizin geleceğini, birliğini ve beraberliğini de düşünmek zorundayız. Türkiye’de örnek bir belediyecilik çalışması yapıyoruz. Ülkeler yarışında marka şehirler yarışıyor. Bunda da en büyük etkiyi belediyeler, özel şirketler yapıyor. Bunun bilinciyle İzmit’imizi biz de çok daha güçlü, hem Türkiye’nin cazibe merkezi hem de dünyanın tanıdığı, yeni bir İzmit vizyonuyla yönetiyoruz. 6 yıl önce Yeni Bir İzmit sloganıyla Belediye Başkan adayı olarak yola çıktık ve bugün de,  Yeni Türkiye vizyonuna göre çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hem İzmitimiz hem de ülkemiz daha güçlü olacak. Bundan kimsenin endişesi olmasın” şeklinde konuştu.

 

DOĞAN, BİZLERİ GURURLANDIRIYOR

 

Zaman zaman Başkan Doğan’ı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunduklarını söyleyen Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman da, “Başkanımız bizim milletvekili arkadaşımız, beraber siyaset yaptığımız bir arkadaşımız. Fırsat buldukça kendilerini ziyaret ediyoruz. Ülkemizin hatırı sayılır ilçelerinden birisinin belediye başkanı olması, başarılı çalışmalar yapması bizleri gururlandırıyor. Ülkemizin de içinde bulunduğu sıkıntılı durumdan bir an önce kurtulmasını temenni ediyorum. Bizim seçim bölgemizin Türkiye’nin en sıkıntılı bölge haline gelmesi bizi daha fazla tedirgin ediyor, üzüyor. Saat farkıyla bir eylem görmeye başladık. Umarım Türkiye’nin üzerinde oyun oynamak isteyenler başarılı olamazlar” dedi. 

 

AKAN KANLAR MÜSLÜMANLARIN UYANIŞI OLACAK’

 

AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün de ortak amaçlarının millete hizmet etmek olduğunu ifade ederek” bir seçim geçirdik. Bu seçimin sonuçlarını değerlendirme içerisindeyiz. Oluşacak yapının bir an önce oluşması ve vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda hizmet etme çalışmalarımız devam ediyor. Bu arada dünyada ve bölgemizde Türkiye üzerinde son derece istenmeyen hadiseler yaşanıyor. Bunların sebebini, ne şekilde kaynaklandığını, ülkemiz üzerinde oynanan oyunları gayet iyi biliyoruz. Bu coğrafya insanlarının üzerinde oynanan oyunları görmek gerekiyor. Müslümanlar bölgenin sorunlarını mutlaka çözecektir. Türkiye’nin üzerinde oynanan oyunları yok etmek için ortadan kaldırmak için, bütün küresel güçlerle beraber, bütün güruh bir araya gelebiliyorsa bütün Müslümanların da bir araya gelmesi gerekmekte. Bu akan kanlar inşallah Müslümanların uyanışına sebep olur” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751