banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

DOĞAN: ŞİMDİ HİZMET ZAMANI
 AK Parti Kadın Kolları’nı konuk eden Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan “ artık seçim geride kaldı, şimdi hizmet zamanı. Herkesin başkanı olarak daha çok hizmet etme sorumluluğumuz var” dedi

 

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Emine Zeybek, İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş ve yönetimi, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı ziyaret etti. Misafirlerini sıcak ve samimi şekilde ağırlayan Başkan Doğan’a Belediye Meclis üyesi Güzin Taştekin ve Emine Okanalp de eşlik etti.

 

DOĞAN’A TEŞEKKÜR

 

Aysel Demirtaş, son yapılan seçimlerde İzmit’te tarihi bir başarının kazanılmasında İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın büyük payı olduğunu ifade ederek “vatandaşlarımızın İzmit Belediyesine karşı büyük bir memnuniyeti var. Bunlar da seçim çalışmalarını çok kolaylaştırdı. Gittiğimiz her yerde başkanımıza sevgi gösterileri yapılıyor ve teşekkür ediliyor. Her zaman kadın kolları olarak bizlere çalışmalarımızda destek olan ve yanımızda olan başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

 

HİZMET ETMEKTEN GURUR DUYUYORUZ

 

Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da  “İzmit’te her iki kişiden biri bizlere desteğini ifade etti. İzmit halkı kadirşinas, kendisine yapılan hizmeti, gayreti takdir etti. Biz, şehrimizi çok seviyoruz. İzmitliler’e hizmet etmekten onur gurur duyuyoruz. İzmit halkının bu teveccühüne layık olmaya devam edeceğiz.

 

YÜZDE 51 İLE TÜRKİYE ORTALAMASINI AŞTIK

 

Hizmetleri daha da arttıracağız. Halkımızı memnun etmek, halkımızı daha gurur duyacağı bir İzmit’te yaşamaları için çalışmalarımızı daha da arttıracağız. İzmit’teki yüzde 51 oranının, gerçekten Türkiye’de İzmit gibi bir yer için önemli bir oran olduğunun bilincindeyiz. İlk defa İzmit’te oy oranının Türkiye ortalamasının üzerine çıkması da İzmit halkının gerek hükümet nezdinde, gerek yerel yönetimler nezdinde yapılan hizmetlerden memnun olduğunu gösteriyor.

 

TEŞKİLATA TEŞEKKÜR

 

Seçim çalışmalarında AK Parti teşkilatlarımız büyük bir özveri ile çalışıp emek sarf etti. Teşkilatlarımızın çalışmaları çok önemli ve değerliydi. Biz de teşkilatlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Kadın kollarımıza ve tüm teşkilat birimlerimize teşekkür ediyorum, onlarla gurur duyuyorum. Şehrimiz için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.

 

DAHA ÇOK HİZMET

 

Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da hizmette ayrım olmayacak. Artık seçim geride kaldı. Bütün partilerin, bütün seçmenlerin, hangi görüşte olursa olsun her vatandaşımızın başkanıyız. Onlara hizmet etmekten onur duyuyoruz. Özellikle herkesin belediye başkanı olarak hiçbir ayrım yapmadan herkese hizmet etmeye devam edeceğiz. Artık seçim geride kaldı, bugün artık hizmet konuşmanın zamanı. Şimdi hizmet zamanı. Herkesin başkanı olarak daha çok hizmet etme sorumluluğumuz var” şeklinde konuştu. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826