banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

 DOĞAN, SIRTIMIZDAKİ TER KURUMDAN ÇALIŞIYORUZ
 DOĞAN, SIRTIMIZDAKİ TER KURUMDAN ÇALIŞIYORUZ

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, 4,5 yıllık görev süresi içinde yaptıkları hizmetleri kamuoyu ile paylaştı. Cumhuriyet Çocuk Parkı’nda tamamlanan projelerin fotoğraflarından oluşan bir sunum gerçekleştiren Başkan Doğan” 4,5 yılda her gün yeni bir kazanım ile güne başladık. Yeni bir İzmit hedefiyle yola çıkmıştık ve geçen süre içinde çok önemli işler yaptık. Göreve gelirken ne vadettiysek hepsini, hatta daha fazlasını yaptık. Özellikle ilk 2 yıl 5 belediyenin tek çatı altında toplanması, projelere kaynak oluşturulması ile geçti. Asıl hizmetler son 2,5 yıl içinde kendini göstermeye başladı.

BALON PROJE YOK

Hiçbir zaman yapamayacağımız, balon projelerle halkımızın karşısına çıkmadık. Yapacağımız işlerin sözünü verdik ve 4,5 yıl içinde neyin sözünü verdiysek hepsini yerine getirdik. İlk günden beri sırtımızda ter hiç kurumadan çalıştık.  Kentimize çok güzel hizmetler kazandırdık. Bu işleri de  bir ekip ruhu ile yaptık. Her işte halkımızın fikrini sorduk. Eğer bu gün İzmit kazandıysa bu birlik beraberlik sonucunda olmuştur. İzmit halkı arkamızda olduğu için bu hizmetler yapılmıştı. Halkımızdan da, partimizden de  her zaman destek gördük. Bazıları gibi balon projelerle halkımızın karşısında olmadık. Bizim lügatımızda  balon, yapamayacağımız projeler yoktur. Balon siyasi anlayışlar bize göre değil. Vadettiklerimizin tamamını yerine getirmekle kalmadık, bir o kadarını daha yaptık.

İZMİT KAZANDI

Kente kim bir çivi çaktıysa herkese teşekkür eden bir anlayış içindeyiz. Şehrin hücrelerine kadar girdik. İzmit için çok emek sarfettik ve sarfetmeye de devam edeceğiz. İzmit kazandı ve kazanmaya devam edecek” dedi. Yaklaşık bir saat  boyunca yapılan işleri tek tek anlatan Başkan Doğan” Tablo ortada. Bu tablo her şeyi gösteriyor. Mahalle meydanları, bisiklet yolları, tarih koridoru, pişmaniye festivali, mahalle meydanları, mahalle konakları, muhtarlık  binaları, seyir terasları, mahalle bilgi evleri, yüzme havuzları, kapalı pazarlar, Gölkay, Sarısu Gençlik Kampı,  trafik eğitim merkezi, öğrencilere ücretsiz bisiklet dağıtımı, Kadın Yaşam Merkezi, Ekopark, Gençlik Merkezi, Kültür Tepesi, Cephanelik Spor Tesisleri, parklar, meydanlar, Çocuk Hakları Okulu, Servetiye siperleri, Yahya Kaptan Anıtı, Çanakkale Kınalı Asker Parkı, Sarkamış Şehitleri Anıtı ve hatıra ormanı, Kore ve Kıbrıs Şehitleri Anıtı, Gagauzya İzmit Türk Parkı, Mestanlı mahalle konağı, çorba çeşmeleri, İZMEK kursları, cepsinler,  Pişman Çocuk Dergisi, Kocaelispor’a destek ve tesis, amatör spora destekler, kültür merkezleri, köylü pazarı, taksi durakları yaptığımız projelerden sayabildiklerimden bazılarıdır” şeklinde konuştu. Doğan, bütçeyi yüzde 100 gerçekleştiren belediyelerin başında gelmenin haklı gururu içinde olduklarını da söyledi. Başkan Doğan’ın sunumunu Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Kadın Kolları İlçe Başkanı Aysel Demirtaş, belediye meclis üyeler, başkan yardımcıları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum temsilcileri ile çok sayıda vatandaş ilgiyle takip ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826