banner2779
banner2752
banner2750

   DOĞAN, SPORUN VE SPORCUNUN HER ZAMAN YANINDAYIZ

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Doğan, sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarını belirtti. Doğan, “Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile birlikte çok güzel adımlar attık.   Özellikle Cephanelik Spor  Tesisimizin yapımı süresince tüm kulüplerimizle fikir alışverişinde bulunduk.  Spor kulüplerimize vereceğimiz desteklerle ilgili planlamalar yaptık.  Spora yönelik çalışmalarımızı çok iyi noktalara getirdik. Spora yönelik çalışmalarımızla ilgili daha neler yapabiliriz diyerek kafa yoruyoruz.

 

SPORUN HER DALINA HİZMET EDİYORUZ

 

İzmit’i bisiklet şehri yapma amacımızda hızla ilerliyoruz. Şehrin dört bir yanında bisiklet yolları yaptık, yapmaya da devam ediyoruz.  Bisiklet yolarında şimdi 4. Etaba başlıyoruz. Şehrimizin büyük eksikliği olan Aquapark projemizi Malta Mahallesinde başlattık, hızla yükseliyor. Bu yaz başta çocuklarımız olmak üzere tüm Kocaeli bu havuzumuzdan faydalanabilecek. Kapalı havuzumuz vatandaşlarımıza yılın on iki ayı hizmet verecek.   Yine Cephanelik bölgesinde yapılacak olan olimpik havuzun projesi de hazır.  Güreş sporuna da destek veriyoruz, Belediye olarak güreş takımı oluşturduk.  Yine jimnastik sporuna önemli katkılarımız var.  Çocuklarımıza satranç sporunu sevdirmek amacıyla etkinlikler ve yarışmalar düzenliyoruz. 4 noktada açtığımız satranç okullarımızda çocuklarımıza bu sporu öğretmeye çalışıyoruz. Yine mahallerde yaptığımız Gençlik Merkezlerimiz de de gençlerimiz için spor salonları yaptık. Gençlerimizi bu merkezlerimizi kullanmaya davet ediyoruz” dedi. 

 

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNUYORUZ

 

Sporun her dalına verdiği desteklerinden dolayı Başkan Doğan’a teşekkür eden Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın da,  “başkanımız diğer hizmet alanların da olduğu gibi spor alanında da önemli çalışmalar ve yatırımlar yapıyor. Özellikle bisiklete verdiği önem, bisikletle ilgili yaptığı çalışmalar, okullara, öğrencilere vermiş olduğu desteklerle Türkiye’ye model oluyor.  Bizde federasyon olarak yürüttüğümüz çalışmalarımızda başkanımızla fikir alışverişinde bulunuyoruz.   Daha önce başkanımızla paylaşıp, fikir alışverişinde bulunduğumuz çalışmamızı projelendirdik ve başkanımızla paylaşmak istedik” şeklinde konuştu. 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751