DOĞAN, STK BAŞKANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli deki  sivil toplum kuruluşlarının (STK) başkanları ile bir araya geldi. Tarihi Saatçi Ali Efendi Konağı’nda gerçekleşen buluşmaya STK’lar büyük ilgi gösterdi. Karşılıklı görüş alış verişinde bulunulan toplantıda daha yaşanabilir bir Kocaeli için toplumun her kesimine önemli görevler düştüğü kaydedildi.

 ÖNEMLİ GÖRÜŞLER

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda bazı görüşler öne çıktı. Fikir birliğine varılan bu görüşlerin şunlar olduğu kaydedildi: Kocaeli’nin vizyonu tarihten geçer. Bu yönde başlatılan çalışmalar artarak devam etmeli. Roman çocuklarının eğitimlerine destek verilmeli, üniversite ile sanayi sektörü ortak projeler üretmeli, yabancı öğrenciler şehrin önde gelen isimleriyle buluşturulmalı, Kocaeli’nde mutlaka sahaflar çarşısı olmalı, İzmit Belediyesi ile STK başkanları zaman zaman bir araya gelerek kentin sorunlarıyla ilgili çalışmalar yapmaya devam etmeli.”

 

HER ZAMAN HAZIRIZ

 

İzmit Belediye Başkanı Doğan, bu tur  toplantıların  çok önemli olduğuna dikkat çekerek” Bizler,  sivil toplum örgütlerinin önemini çok iyi biliyoruz. Demokrasinin daha da gelişmesi STK’ların etkinliği ile güç kazanacaktır. İzmit Belediyesi olarak her zaman sivil toplum örgütleriyle fikir alış verişinde olup ortak çalışmalar yapma taraftarıyız. Şehrimize ve ülkemize en ufak katkısı olacak herkesle el ele vermeye  devam edeceğiz” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817