banner2779
banner2752
banner2750

DOĞAN, SÜREKLİ HALKIN ARASINDA

Zamanının büyük bölümünü makam dışında İzmit’in sokaklarında esnaf ve vatandaşlarla geçirmeye özen gösteren Başkan Doğan istek ve şikâyetleri dileyip, onlarla sohbet ediyor.

Restoranından, çay ocağına, ürün ve hizmet sunan tüm işletmeleri ziyaret eden Doğan, gencinden yaşlısına herkesi kucaklıyor.

HER YERDE GÖRMEK MÜMKÜN

Hemen her zaman cami cemaatiyle, pazarcı esnafıyla, simitçiyle, ayakkabı boyacısıyla, parkta çocuklarla

görmeye alıştığımız Doğan, vatandaşlardan büyük ilgi ve sevgi görüyor. Makam koltuğunda oturarak belediyecilik yapılmayacağını vurgulayan Başkan Doğan “göreve geldiğimiz ilk gün,  oturarak değil halkın arasında olarak çalışacağımızı söylemiştik. Yıllar önce ne dediysek onu yapıyoruz. Yeni belediyecilik anlayışı halkın arasında olmayı gerektiriyor. İzmit Belediyesi, sokakta, halkın arasında belediyecilik anlayışı içinde çalışıyor, çalışmaya da devam edecek. Vatandaşlarla konuşup, isteklerini dinlemek, başkan oğullarını gören amcaların mutluluğunu görmek ve onların hayır dualarını almak bir belediye başkanı için en büyük mutluluk” şeklinde konuştu.

VATANDAŞ MEMNUN

Belediye Başkanlarını hiç ummadıkları bir zaman ve yerde yanlarında olmasının kendilerini mutlu ettiğini söyleyen  İzmitliler de “ bizler başkanımızın ayağına değil O bizim ayağımıza geliyor. Başkanımızı sık sık aramızda görmek bizlere ayrı bir huzur ve mutluluk veriyor. İstek ve şikayetlerimizi kendisine iletip, karşılıklı fikir alış verişinde bulunma imkanı buluyoruz “ dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751