DOĞAN,  TRABZON’DA
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli Birlikspor’un deplasman maçı için Trabzon’a gitti.  Başkan Doğan’a gezisinde Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz da eşlik etti.

 

Süper ligde Kocaeli’yi temsil eden  en az bir takımın olması gerektiğini söyleyen Başkan Doğan, “ Kocaeli Birlikspor  da Kocaelispor gibi şehrimizin bir takımıdır. Her iki takımımızın başarısı bizleri mutlu eder” dedi.

Kocaeli Birlikspor’un Düzyurtspor ile oynadığı maçı da izleyen Doğan, Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Korkmaz ile birlikte Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Gümrükçüoğlu’nu ziyaret etti.

 

 UMKELERİN BABASI

 

Ziyaretleri için kendilerine teşekkür eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Gümrükçüoğlu, Doğan’ın milletvekilliğinden bugüne sağlık konusunda önemli adımların atılmasını sağladığını söyledi. Sağlık alanında gelinen noktada kendisinin emeğinin büyük olduğunu belirten Gümrükçüoğlu  “Başkan Doğan’ın milletvekilliği döneminde de yaptığı çalışmaları çok takdir ediyorum. Kendisi sağlıklı dönüşüm projesine en fazla katkı sağlayan vekilimizdi. UMKE’lerin ( Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi)  kuruluşunda önemli katkısı olan başkanımız UMKE’lerin babasıdır. Şimdide belediye başkanlığı görevinde çok önemli başarılara imza atıyor. Kendisine başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 

 

HALK ADAMI

 

Sıcak karşılamaları ve hoş sohbetleri için Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Gümrükçüoğlu na teşekkür eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da “ başkanımız genel müdürlük ve müsteşarlık dönemlerinde ülkeye çok önemli hizmetler yaptı.  Belediye başkanlığı döneminde de tam bir halk adamı olarak hizmetlerine devam ediyor. Kendisine başkanlık görevinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. Başkan Doğan,  Gümrükçüoğlu’na İzmit’in simgesi saat kulesi maketini ve pişmaniye hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817