DOĞAN, TURİZM ŞEHRİ OLMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Başkan Doğan’ın belediye meclis üyeleri ve başkan yardımcılarıyla birlikte gerçekleştirdiği ziyaret oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti. 

 

VALİMİZİN DE DESTEĞİ İLE

 

Vali Aksoy’a hayırlı olsun dileğinde bulunan Doğan ziyaretle ilgili olarak yaptığı açıklamada “ yeni valimizin Diyarbakır’da yaptığı başarılı çalışmalarını yakından biliyoruz. İlimizde de çok başarılı çalışmalara imza atacağına gönülden inanıyoruz. Ziyaretimiz sırasında valimize, Kocaeli’nin turizm şehir olması yolundaki çalışmalarımızdan bahsedip, projelerimiz hakkında bilgi verdik. İlimizin turizm şehri olması için yaptığımız restorasyon ve proje çalışmalarıyla belirli bir nokta gelindiğini de ilettik. Sayın valimizin de katkılarıyla şehrimiz sadece sanayi kimliği ile değil, turizm kimliği ile de anılacaktır” dedi.

 

KOCAELİ’DE GÖREV YAPMAK ONURDUR

 

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’da ziyaret için Başkan Doğan ve beraberindekilere teşekkür ederek

“ Kocaeli, Türkiye’nin en önemli illerinden biri. Burada görev yapacak olmaktan büyük onur duyuyorum. Tüm kişi ve kurumlarımızla ilimizi daha iyi noktalara getirmenin gayreti içinde olacağız” şeklinde konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817