banner2779
banner2752
banner2750

DOĞAN, TÜRKİYE ŞAHA KALKACAK
 29 Ekim Ortaokulunda gerçekleştirilen dağıtımda 400 adet bisiklet öğrencilere teslim edildi.  Bisiklet dağıtım törenine İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın yanı sıra  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak,  İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Mustafa Doğan, Erdinç Bozkurt, İlçe Millî Eğitim Müdürü Ömer Akmenşen, KASFK Başkanı Murat Aydın, okul müdürler, öğretmenler, öğrenciler ile veliler katıldı.

 

 SEVİNÇ ÇIĞLIKLARI ARASINDA TÖREN

 

Öğrencilerin sevinç çığlıkları arasında konuşma yapan Başkan Doğan, “İzmit Belediyesi olarak Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdik. 6 yıldır düzenli bir şekilde 5. sınıf öğrencilerimize bisiklet veriyoruz. Şimdiye kadar 40 bin bisiklet dağıttık, bu senede 10 bine yakın bisiklet vererek 50 bisikleti bulacağız. Hedefimiz İzmit’te bisikletin girmediği tek bir ev bırakmamaktır.

 

SADECE BİSİKLET DEĞİL EĞİTİM DE VERİYORUZ

 

Biz sadece bisiklet dağıtmakla kalmıyoruz, bisiklet kullanmayı bilmeyen çocuklarımıza bisiklet  kullanmayı da öğretiyoruz. İzmit Belediyesi olarak okullarımıza elimizden geldiğince destek veriyoruz. Okullar bizim sorumluluğumuzda değil, ama okullarımızı önemsiyoruz.  Çocuklarımızın en güzel şekilde eğitim alabilmeleri için elimizden geleni yapıyoruz.  Bisiklet dışında geçen sene başladığımız basketbol topu dağıtımlarını bu sene de devam edeceğiz ve 4. sınıf öğrencilerine 5 bin basket topu vereceğiz.

 

ZAMANIMIZI HİZMET İÇİN HARCIYORUZ

 

Gece gündüz şehrimizde sizinle yatıp, sizinle kalkıyoruz. Zamanımızı hizmet için harcıyoruz. Biz herkesin belediyesiyiz, herkesin belediye başkanıyım. Tercihler farklı olabilir hepsi bizim kardeşimizdir. Tabi ki ülkemizin birliği, beraberliği, yarınlarda daha güçlü olması Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği çağdaş medeniyetleri yakalayıp geçmesi hepimizin amacıdır.

 

GELECEKLERİ VARSA GÖRECEKLERİ DE VAR

 

Bizim bu amacımızı, bu yükselişimizi hazmedemeyenler var.  Baktılar ki çocukların artık bisikletinden, tabletine, akıllı tahtasına kadar her türlü ihtiyacına kadar düşünmeye başladılar, o zaman bunların önünü keselim diyorlar. Bombalar patlatıyorlar, PKK’yı, PYD’yi, paralelcileri gönderiyorlar. Göndersinler, gelecekleri varsa görecekleri de var. Çanakkale’deki, Kurtuluş Savaşındaki gibi Allah’ın izniyle hepsinin hakkından geliriz.

 

BEDELİNİ CANIMIZLA ÖDEDİK

 

Biz yüzyıllardır Türk Milleti olarak bu bayrağın göklerde dalgalanmasının, Türk devletinin, cumhuriyetin, ezanlarımızın varlığının bedelini hep canlarımızla ödedik, ödemeye de devam edeceğiz. Korkumuz yok, yeter ki birliğimizi beraberliğimizi bozmayalım. Göreceksiniz, anayasa oylamasından, referandumdan sonra Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile Türkiye daha da şaha kalkacak, her şey daha da güzel olacak. Biz bu bereketi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çizgisinde çalışarak getiriyoruz. Sizin dualarınız, sizin desteğinizle yarınlar daha iyi olacak” şeklinde konuştu.

 

 

TÜRKİYE’NİN ÖRNEK ALDIĞI BİR PROJE HALİNE GETİRDİ

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak da yaptığı konuşmada, “ geleceğimiz olan yavrularımız için ne yaparsak azdır. Onların başarılı olması, vatanına, milletine hayırlı olması için hizmetlerimizi adeta seferber ettik. Çocuklarımız dünyaya gelemden annelere süt kampanyamızla onların sağlığını güvence altına alıyoruz, ilkokulla tanıştıkları ilk yıl onlara satranç takımları dağıtıyoruz, teknoloji çağından faydalansınlar diye 6. sınıf öğrencilerine tablet dağıtıyoruz, Kocaeli Bilim Merkezimiz ile bilim dünyasının kapılarını açıyoruz, lise ile üniversiteye giden yolculukta üniversite akademi ile hayat yolunda yanlarında olmaya çalışıyoruz. Seçildiği günden itibaren bisikletin yaygınlaşması için olağanüstü gayret gösteren,  bisikleti Türkiye’nin örnek aldığı bir proje haline getiren Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’a teşekkürü bir borç biliyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751