Doğan: Türkiye Ulaşımda Çağ Atladı

Başkan Doğan’a yürütülmekte olan hızlı tren projesi hakkında detaylı bilgi veren Devlet Demiryolları 1.Bölge Müdürü Hasan Gedikli, toplantıda bulunan mahalle sakinlerinin de görüşlerini aldı. Karşılıklı fikir alışverişi içerisinde geçen ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Doğan, şehirle ilgili önemli projelerin taraflarla mutlaka paylaşılması gerektiğine inandığını söyledi.
ÇALIŞMALARIN TAKİPÇİSİYİZ
“Türkiye ulaşımda çağ atlıyor. Denizyolu, karayolu, hava yollarında yapılan çalışmalarda ileri dünya ülkeleri ile yarışır durumda olduk” diyen Başkan Doğan, yapılan çalışmaların kazaları da en aza indirmeyi hedefleyen bir sistemle yürütüldüğüne dikkat çekti.
Devlet Demir Yolları tarafından yürütülen hızlı tren projesinin şehrimizde de hızla devam ettiğini ifade eden Doğan “ hızlı tren projesi hakkında Bölge Müdürümüz Hasan Gedikli ile sık sık görüşüyor ve fikir alışverişinde bulunuyoruz. Hızlı tren projesi kapsamında ilimizden geçecek demiryolu için geçiş bölgesinde yaşan vatandaşlarımızın zaman zaman istek ve şikayetleri oluyor. Bu konuları ilk ağızdan yetkililere ulaştırıyoruz. Bu ziyarette vatandaşlarımızın talep istek ve şikayetleri ilettik’’dedi
MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKANA TEŞEKKÜR
Devlet Demiryolları 1.Bölge Müdürü Hasan Gedikli ve İzmit Gar Müdürü Hüseyin Doğan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı makamında ziyareti esnasında Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Mustafa Yaman ve mahalle sakinleri ziyarette hızlı tren projesinde hakkındaki istek ve talepleri ilettiler.

Cumhuriyet Mahallesi’nin ortasından geçen hızlı tren dolayısıyla mevcut üst geçitlerin yıkılacağı ve bunun bölgede sıkıntı yaratacağını birinci ağızdan yetkililere ileten mahalle sakinleri başka bir noktada üst geçit yapılmasını istediler. Mahalle sakinlerinin isteklerini takip edeceğini belirten Başkan Doğan’a Cumhuriyet Mahallesi sakinleri teşekkür ettiler

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817