banner2779
banner2752
banner2750

DOĞAN, TÜRKİYE’NİN DÜŞMANALARINA EVET DİYEREK CEVAP VERELİM
 Kocatepe Ortaokulu, Kılıçaslan Orta Okulu, Kuruçeşme İmam Hatip Orta Okulu ve Özel Cebir Orta Okulu’ndan 262 öğrenciye daha düzenlenen törenle bisikletleri teslim edildi.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ev sahipliğinde Kuruçeşme Kapalı Pazar alanında gerçekleştirilen bisiklet dağıtım törenine AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, SKM Başkanı Erdoğan Şentürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, Belediye meclis üyesi Hayrettin Ünlü, Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Mehmet Örgev, okul müdürleri, öğretmenler, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

BAŞKANIMIZIN HIZINA YETİŞEMİYORUZ

 

İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen bisiklet dağıtımında bir konuşma yaparak, “Biz, Belediye Başkanımızın hızına yetişemiyoruz. Okul hizmet masası, basket topu dağıtımı, bisiklet projesi örnek bir çalışma. İzmit Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

 

KIZILTEPE’Lİ ÇOCUKLARIMIZIN SELAMINI GETİRDİM

 

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da “ bugün büyük bir heyecanı birlikte yaşıyoruz. Ülkemizin her yerinde bereket var. Birkaç gün önce Mardin Kızıltepe’deydim. Oraya sizlerin sevgisini götürdüğüm, onlarında da sevgilerini sizlere getirdim. Oradaki çocuklar için de  Kızıltepe Çocuk Dergisi’ni bastırdık ve 20 bin adet dağıttık. İzmitli çocuklar, sizi seviyor ve size çok selam gönderdi dedim, onlar da size çok selamlarını ilettiler.

 

16 NİSAN’DA TÜM ENGELLERİ KALDIRACAĞIZ

 

İzmit Belediyesi olarak okullarımızdan, camilerimize, yollarımızdan, kapalı pazarlarımıza kadar bir çok alanda  hizmet etmeye çalıştık. Kuruçeşme bölgemize de çok hizmetler yaptık.  Bu hizmetleri yapmaktan büyük onur duyuyoruz. Okullarımızı da ihmal etmiyoruz. Sizin ihtiyaçlarınıza en güzel şekilde koşuyoruz, çünkü liderimiz, hükümetimiz hizmete koşuyor. Şimdi ayağımıza takılan bazı engelleri 16 Nisan’da kaldıracağız ve hizmete daha da hızlı koşacağız.

 

SANDIKTA EN GÜZEL CEVABI ALSINLAR

 

Bizim gayemiz, hoş bir seda bırakmak.  Ülkemizin düşmanları, Müslümanları sömürenler, 16 Nisan’da sandıkta en güzel cevabı alsınlar. Onlara en iyi cevabı verecek olan halkımızdır. Ülkemizdeki birlik beraberliği bozmak, yükselişi engellemek için hem içerden hem de dışarıdan üzerimize geliyorlar. Hayır için bütün güçleriyle saldırıyorlar. Bunlara en güzel cevap 16 Nisan’da vereceğiz ve her zaman olduğu gibi yine hüsrana uğrayacaklar, ülkemizdeki yükselişi engelleyemeyecekler. Birliğimizi, beraberliğimizi bozamayacaklar. Biz haramı helali biliyoruz. Eskiden belediyelerde maaşlar bile verilemiyordu. Şimdi ise Allaha şükür ülkemizin yer yerinde bolluk var, bereket var. Sizlerin kuruşunu ziyan etmiyor yine sizler için harcıyoruz. Yavrularımızı her türlü fedakarlığı yaparak yetiştiren annelerimize teşekkür ediyorum, sizler baş tacısınız. İzmit’i seviyoruz, bisiklete biniyoruz, Türkiye’yi seviyoruz, bisiklete biniyoruz. Haydi 16 Nisan’da sandıkları ‘Evet’ ile patlatalım ve Türkiye düşmanlarına en güzel cevabı verelim” dedi.

 

 

 

ÇOCUKLARIN GÖNLÜNE GİREN PROJELER

 

AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün de bir konuşma yaparak, “İzmit Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’ı tebrik ediyorum. Geçmiş dönemlerde vatandaşlarımız belediyenin asli görevlerini bile tam alamazken, şimdi artık bunlar konuşulmuyor, sosyal belediyecilik alanında yapılan çalışmalar konuşuluyor. Bisiklet dağıtarak, çocukların gönlüne giren çalışmalar konuşuluyor. Zengin ülke olabilmek için, ekonomik istikrar olması gerekiyor. Bunun için de siyasi istikrar olması lazım. Dünyada bir ekonomik savaş var. Sıcak savaş, ülkelerin içinde yaptırılıyor. Kardeşi kardeşe kırdırıyorlar. Ortadoğu’da Müslüman kanı akıtıyorlar. Bizde de Türk-Kürt kavgası yaptırmaya çalışıyorlar.

 

VERECEĞİNİZ EVET AVRUPA’YA OSMANLI TOKADI OLACAK

 

Avrupa’nın 16 Nisan’da hayır demesinin nedeni, Türkiye’nin büyümemesi ve ekonomisinin güçlenmesini istememesidir.   Avrupa, o tarihten itibaren terör örgütünün de yok olacağını çok iyi biliyor ve karşı çıkıyor. 16 Nisan’da vereceğimiz evet, Avrupa’nın yüzüne vuracağımız bir Osmanlı tokadı olacaktır” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751