DOĞAN, TÜRKİYE’YE ÖRNEK ÇALIŞMALAR YAPTIK


 

Oldukça sıcak ve samimi bir havada gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Doğan “10 yıllık görev süremiz boyunca asli görev alanımız olmamasına rağmen eğitim öğretim alanlarını kendi görev alanlarımız gibi gördük. İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile Türkiye’ye model olabilecek çalışmalar yaptık. Bir kurum dayanışmasının nasıl olması gerektiğinin en güzel örneğini verdik.

TÜRKİYE’YE MODEL PROJELER YAPTIK

Okullarımıza güzel hizmetlerimiz oldu. Bahçe düzenlemeleri, çok amaçlı salonlar, öğretmenler odası, Atatürk büstü, veli bekleme odaları, basket topu, bisiklet dağıtımları, bilgisayar sınıfları, geri dönüşüm projeler, satranç okulları gibi güzel hizmetleri yaptık. Halk Eğitim Merkezimiz ile yaptığımız projelerimiz de Türkiye’ye modeldir. İlçe Milli eğitim müdürümüze çok teşekkür ediyorum. Tüm görevlilerimize teşekkür ediyoruz. Geride dolu dolu, eğitime hız ve kalite katacak işleri birlikte yaptık. Kazanan halkımız, şehrimiz, ülkemiz olsun istedik. Görevimizden sonra da şehrimizin her zaman yanındayız” diye konuştu.

EĞİTİM SEVDALISI

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen de  “ Başkanımız ve İzmit Belediyesi ile yıllardır güzel çalışmalar yaptık. Belediye Başkanımız, biz eğitim camiası için büyük bir avantajdı. Kendisi tam bir  eğitim gönüllüsüydü ve eğitim kurumlarımızın gelişip modernleşmesi için çok güzel çalışmalar yaptı. Eğitim camiasının her alanında hizmetleri olan başkanımıza teşekkür ediyorum. Burada kazanan İzmit ve İzmit’in çocuklarıdır. Diğer ilçelerle mukayese ettiğimizde kendimizi çok şanslı hissediyoruz. Başkanımıza bundan sonra da ülkemize ve milletimize hizmet etmeye devam edecektir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817