banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

DOĞAN: TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLUYORUZ
 Başkan Doğan’ın ev sahipliğinde İzmit’teki bütün mahalle muhtarlarının katıldığı toplantı Belediye meclis salonunda yapıldı. Toplantıya Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut, Başkan Yardımcıları Güray Oruç, Ednan Pala, Serkan Yeğnidemir, Mehmet Örgev, belediyenin Muhtarlık Masası Koordinatörü Mehmet Çetin, daire müdürleri, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş ilemahalle muhtarları katıldı. Toplantı öncesi Başkan Doğan, 1 Kasım’da yapılan seçim sonucunda Hasancık Mahalle Muhtarı seçilen Hayati Yavuz’u tebrik edip rozetini taktı.

 

MODEL OLDUK

 

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda konuşan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan” vatandaşın derdine derman olmak için gece gündüz koşturuyorsunuz. Fedakarca çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim. Yaklaşık 7 yıldan beri uyum içinde çalışıyoruz. Bizim kurduğumuz bu sistem Ankara tarafından kabul görüp tescillenmiştir. Muhtar Hizmet Masası’nı ilk kuran belediyeyiz. Bizim yıllar önce kurduğumuz bu birim artık daire başkanlığı ile müdürlüğe dönüştürüldü. Ayrıca muhtarlar günü ile ilgili yaptığımız uygulamada artık resmileşerek muhtarlarımızın da bir günü oldu. Bütün bunlara önayak olmaktan büyük gurur duyuyoruz.

 

GÜZEL, SAMİMİ BİR AİLEYİZ

 

Biz, güzel samimi bir aileyiz. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bulunduğumuz nokta artık kabullenilmiş bir nokta. Artık daha etkili hizmetleri nasıl yapacağız bunun çalışması içinde olacağız. Öyle çalışalım ki, herkes kazansın, kimse kaybetmesin. Göreve geldiğimiz günden beri düzenli şekilde mahalle gezileri düzenliyoruz. Bu gezilerin büyük faydasını gözüyoruz. Karşılıklı samimi diolog halinde oldukça bundan kazançlı çıkan vatandaşımız olacaktır. Sadece şehir merkezinde değil köylerimizde de yoğun bir çalışma içindeyiz. Hizmetlerimiz artarak devam edecektir. Gençlere ayrı bir önem veriyoruz. Gençlerle daha fazla haşır neşir olalım. Eğer gençlerimizi kaybedersek geleceğimizi de kaybederiz. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzat tutma gayreti içinde olalım” dedi.  Başkan Doğan’ın konuşmasının ardından muhtarlarla karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826