DOĞAN, ÜLKÜ OCAKLARI’NDA

Ülkü Ocakları yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette çeşitli konularda karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.

Ziyaret için Başkan Doğan’a teşekkür eden Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Özkara “ Ülkü Ocakları olarak siyasetle işimiz yok. Bizim eğitim programlarımız, sosyal faaliyetlerimiz olur. Amacımız geleceğin büyük Türkiye’sinin mimarları olacak gençleri yetiştirmektir. Ülkesine, milletine faydalı olacak gençleri yetiştirmeye çalışıyoruz. İzmit Belediyesi her anımızda, her isteğimizde yanımızda oluyor. Belediye Başkanımız bizlere her zaman destek oluyor. Başkanımızı daha iyi yerlerde görmekten büyük mutluluk duyarız” dedi.

HERKES ELBİRLİĞİ YAPMALI

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da “ önemli olan ülkenin, vatanın, milletin, bayrağın, ezanların koruyucusu, kollayıcısı olma düşünce ve duygusudur. Bu anlamda Ülkü Ocakları ile aynı şeyleri düşünüyoruz. Ülkemizin hem silahlı mücadele verdiği dönemde, hem de ekonomik savaşın mücadelesini verdiği bugünlerde vatanını, milletini, bayrağını ezanını seven herkes el birliği yapmak durumundadır. Zaten gönüllerimiz de bir olan ülkücü kardeşlerimizle yıllardır bir ve beraber çalışıyoruz.

GENÇLER BİZE GÜVEN VERİYOR

Genç kardeşlerimizin, Ülkü Ocakları gibi bu tür milli derinliği olan kuruluşların başında olması bize ayrı bir güven veriyor. Anadolu coğrafyasına ayağımızı bastığımız günden beri bu coğrafyada işimiz kolay olmadı. Asırlardır hem içten hem de dıştan hep saldırılar oldu. Bu saldırıları birlik beraberlik içinde aşmasını bildik. Gelenek ve göreneklerimizin getirdiği değerler ve gücümüz bizi bugünlere getirdi. Atalarımız bize bunu sağladı, bizler de onlara layık olmak zorundayız. Daha çok çalışacak ve daha çok üreteceğiz.

HERKES FEDAKARLIK YAPMALI

15 Temmuz gecesindeki ülkücü kardeşlerimizin, AK Partili gençlerle, diğer milliyetçi vatanseverlerle gösterdiği omuz omuza mücadeleler bizim gelecekteki en büyük güvencemizdir. Bundan sonraki süreçlerde de hep birlikte omuz omuza emperyalist ABD ve benzeri ülkelerin, taşeronlarının hepsinin oyununu bozacak güçteyiz. Bu son ekonomik saldırılarla daha da millileşeceğiz. Ben bunu belediyemizde başlattım. Kullandığım araçtan, tüm kullandığımız malzemelerde yerli ürünlere döndük. Herkes bu anlamda fedakarlığını yapmalı ve asla fırsatçılık yapmamalıdır. Ülkü Ocaklarımıza, başkanımıza, gençlerimize başarılar diliyorum. bizler ağabeyiniz olarak her zaman yanınızdayız” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817