banner2779
banner2752
banner2750

Doğan, "Vaadettiklerimzden Fazlasını Yaptık"

Başkan Doğan mesajında “2019’a girerken 10 yıl önce  vatandaşlarımıza vadettiğimiz projelerin tamamını bitirmenin hatta vadettiklerimizden daha fazlasını gerçekleştirmenin gurur ve mutluğu içerisindeyiz.  10 yıllık hizmet süremiz boyunca İzmit’imizi tarihi geçmişine, doğal güzelliklerine, kültürüne ve adına layık olarak dünyada tanınan marka bir şehir yapmak için var gücümüzle çalıştık. Görev süremiz boyunca bir yandan şehrin alt-üst yapı gibi acil çözüm bekleyen hizmetlere odaklanırken, diğer yandan da belediyecilikte yeni bir soluk ve yeni bir anlayış getirdik.

MARKA BİR ŞEHİR İÇİN ÇALIŞTIK

Bu amaçla çıktığımız hizmet yolunda klasik belediyecilik kalıplarının dışına çıkarak, uluslararası anlayışta çalışmalarımızı sürdürdük. İzmit’i dünyada tanınan Türkiye’nin cazibe merkezi marka bir şehir haline getirmeye çalıştık. İzmit Belediyesi olarak kaynaklarını israf etmeden, hizmeti insana, zamana ve şehrin geleceğine saygıyı esas aldık. Sadece temel belediyecilik hizmetlerini değil aidiyet duygusunu yüceltici, şehriyle gurur duyan bir atmosferi oluşturacak çalışmaları adil ve şeffaf bir şekilde gerçekleştirdik.

HER YENİ YIL YENİ UMUTLAR, YENİ PLANLAR DEMEKTİR

Her yeni yıl bizler için yeni umutlar, yeni planlar demektir 2018 veda ettiğimiz şu günlerde 2019’un Türkiye’nin hedeflerine bir adım daha yaklaştığı, İslam ülkelerindeki, gönül coğrafyamızdaki acıların, kanayan yaraların dindiği bir yıl olmasını diliyorum. Bu düşüncelerle tüm halkımızın yeni yılını kutluyor, herkesi saygı ve sevgiyle selamlıyorum” görüşlerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751