DOĞAN, VADETTİĞİMİZDEN FAZLASINI YAPIYORUZ
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan,   belediye meclis üyeleriyle bir araya gelerek, 2014-2017 yıllarının değerlendirmesini yaptı.

Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya’nın da katıldığı programda Ak Partili ve CHP’li meclis üyeleri tam kadro yer aldı.

 

ÖNEMLİ MESAJ VAR

 

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada konuşan Başkan Doğan, “bugün hizmetlerimizin değerlendirmesini yapmak için bir araya geldik. Ancak salona bakıldığında çok anlamlı bir fotoğrafı da tüm kamuoyuna göstermiş oluyoruz. Bir partiden seçilmiş Belediye Başkanı, iktidarın ilçe başkanı, muhalefetin ilçe başkanı ve her iki partinin meclis üyeleri aynı masada dostça oturuyoruz, belediyemizin yaptığı ve yapacağı çalışmaları paylaşıyoruz. Burada herkesin alması gereken bir mesaj var” dedi.  

 

SAYGI DUYUYORUZ

 

Herkesin partisinin tüzüğü ve kendisine verilen kurallar çerçevesinde siyasetini yaptığını da söyleyen Doğan  “muhalefet en iyi şekilde muhalefetliğini yapar, eksiği, yanlışı, alternatifi, gerektiğinde en üst düzeyde iktidarı eleştirerek gösterir. İktidarda kendini savunur. Zaman zaman muhalefetin eksiklerini söyler. Ama bu eleştiriler nezaketi bozmadan, birlik beraberlik tablosunu bozmadan yapılır. Biz bunu İzmit’te en güzel şekilde gerçekleştiriyoruz. Bugün her ne kadar bilgilendirme toplantısı amacıyla bir araya gelsek te, aslında kaynaşma, kardeşlik bu şehrin insanları olma özelliğimizin yanı sıra İzmit’e hizmet konusunda ortak bir paydada buluştuğumuz için bir aradayız” şeklinde konuştu.

 

İKİ KATINI YAPTIK

 

Başkan Doğan, tamamlanan,  inşaatı devam eden ve önümüzdeki günlerde yapımına başlanacak olan projeler hakkında ilçe başkanlarıyla meclis üyelerine bilgi verdi. Doğan” ilk dönemizi vadettiğimiz projelerin 2 katını hayata geçirerek tamamlamıştık. İkinci dönemimizde de  halkımıza söz verdiğimiz projelerin büyük bir bölümü bitti. Kalan kısmının da proje aşaması bitmiş, önümüzdeki günlerde inşaatına başlanacaktır. Yine bu dönemimizde de  vadettiklerimizin dışında da çok sayıda projeyi İzmit halkımıza kazandırdık” dedi.

CHP İzmit İlçe Başkanı Küçükkaya ”  Belediye Başkanımız, 3 yıldan beri bu toplantıları gerçekleştirerek projeler hakkında bizleri bilgilendiriyor.  Bizimde fikirlerimizi kendisine ileteceğimiz bir ortam oluşturuyor. İzmit için yapılan her güzel işte belediyemizin ve belediye başkanımızın yanındayız” şeklinde konuştu.

Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz da “ bizler Ak Parti olarak, belediye başkanımız ve meclis grubumuzla uyum içerisinde çalışırken, CHP ilçe başkanı ve meclis üyeleriyle nezaket içerisinde siyasi rekabetimizi sürdürüyoruz. Belediye başkanımıza böyle bir ortamı oluşturduğu için teşekkür ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817