banner2779
banner2752
banner2750

DOĞAN, VATANDAŞLARA EVET’İ ANLATIYOR
 Başkan Doğan, AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün ile birlikle Serdar Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek referandum öncesi yeni sistemle ilgili vatandaşlara bilgi verdiler.

Milletvekili Zeki Aygün ve Başkan Doğan,  Serdar Mahallesi’nde Sefa Camii,  Orkide Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği,  taksi durağı ve   Yeşil Camii cemaatiyle bir araya gelip uzun süre sohbet ettiler. Vatandaşlarla oldukça sıcak ve samimi bir ortamda karşılıklı görüş alış verişinde bulunan Aygün ve Doğan, “ ülkemizin menfaati  ve geleceği için referandumda evet demeliyiz. Genelde  Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın ve hükümetimizin  getirdiği bereketi bizde yerelde sizlere ulaştırıyoruz.  

 

16 NİSANDAN SONRA BEREKET DAHA DA ARTACAK

 

Serdar mahallemizde çok  hizmetler yaptık.   Bu bereket sadece şehrimizde değil ülkemizin her köşesinde var.   Allah’ın izniyle 16 Nisan’dan sonra sandıklardan çıkacak evetlerle bu bereket daha da artacak. Türkiye daha zengin, daha demokratik, daha güçlü bir ülke olacak. Sadece milletimizin değil tüm mazlumların da umudu, koruyucusu, kollayıcısı olacak. Tabi ki, bu yükselişi istemeyenler aleyhte çalışmalar yapıyorlar.   Ama bakın bunu kimler yapıyorlar. Zaten kimlerin bu sisteme karşı çıktığını gördüğünüzde aslında ne kadar doğru bir iş yapıldığını sizlerde anlayacaksınız.


 

KARDEŞLİĞİMİZİ BOZAMAYACAKLAR

 

Biz, binyıllardır bu topraklarda kardeşte yaşıyoruz. Şehrimiz de, ülkemizin dört bir yanından gelen farklı kültürlerin bir arada huzur içerisinde yaşadığı bir yer. Bizim bu birliğimizi bütünlüğümüzü huzurumuzu bozmak isteyenler tarihten buyana üzerimize geliyor. Topla tüfekle bizi yenemeyeceğini anlayan bu ülkeler maşaları olan PKK, PYD, DEAŞ, HDP, FETÖ’yu kullanarak bizi bölüp parçalamak istiyorlar. Dün olduğu gibi bugün de yarın da başaramayacaklar.  Vatandaşımızın bizlere inancı ve güveni, Allah’ın da izniyle Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini uygulamaya başladığımız andan itibaren ülkemizin yükselişini kimse engelleyemeyecek” şeklinde konuştular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751