banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Doğan ve Korkmaz’dan MHP’ye taziye ziyareti

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, MHP'nin Esenyurt'taki binasına yapılan saldırıda hayatını kaybeden Cengiz Akyıldız için MHP İzmit İlçe Başkanı Kaan Dilmen'e taziye ziyaretinde bulundu. Samimi bir atmosferde gerçekleştirilen ziyarette, MHP İzmit İlçe Yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. Ziyarette Başkan Nevzat Doğan ve Ali Korkmaz,  hem taziye dileklerini iletti hem de İlçe Başkanı Kaan Dilmen ve yönetimine yeni binalarının hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

‘HEDEFİMİZ ÜLKEMİZİN BİRLİĞİ’

Başkan Ali Korkmaz, MHP’li yöneticilere yeni binalarının hayırlı olması temennisinde bulunarak aynı zamanda, başsağlığı dileklerini de iletti. Nevzat Doğan ise, partide bir kişinin hayatını kaybetmesinin kendisini de üzdüğünü söyledi. Başkan Doğan, “Demokrasiler içinde farklı çizgiler olacaktır ama önemli olan milletin birliğidir. Hedef milletimiz için daha iyi ve güzele ulaşmak. Hayatını kaybeden kardeşimizin de ana gayesi buydu. Bizim çok uzak olduğumuz bir kardeşimiz değil” değerlendirmesinde bulundu.  MHP İzmit İlçe Başkanı Kaan Dilmen ise, bu anlamlı ziyaret için teşekkürlerini ifade ederek, “Düşünceli davranışınız için çok teşekkür ediyoruz” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826