DOĞAN, VELİAHMET’TE İNCELEMELERDE BULUNDU
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, mahalle inceleme gezisini Veliahmet Mahallesi ile  sürdürdü. Göreve geldiği yaklaşık 6 yıl önce başlattığı mahalle inceleme gezilerini ara vermeden devam ettiren Doğan, başkan yardımcıları ve daire müdürleriyle birlikte Veliahmet Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Mahalle muhtarı Kadir Kızıl’ın da yer aldığı inceleme gezisinde Başkan Doğan, Veliahmet’te adım atmadık  yer bırakamadı. Vatandaşlarla da görüşüp sohbet eden Doğan, bölgede restorasyonu devam eden yapılarda da incelemelerde bulunup ilgililerden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

 

İSTİKRAR SÜRSÜN

 

İzmit Belediye Başkan, Veliahmet’teki metruk ve kullanılmayan yapılarla ilgili çalışmaların da devam ettiğini belirterek” geçen 6 yıl içinde  hiçbir ayrım gözetmeksizin bütün mahallelere hizmet ettik. Bu dönemde de  hizmetlerimiz artarak devam edecek. Veliahmet olsun, Hacıhasan, Akçakoca, Hacıhızır mahallelerimiz eski yapıların oldukça fazla olduğu yerler. Buralardaki tarihi yapıların  restorasyonları devam ediyor. Şimdiye kadar çok sayıda  cami, konak, çeşme onarımını  gerçekleştirdik. Halkımız bizlere destek olup ülkedeki istikrar devam ettikçe  hizmetlerimiz de sürecektir” dedi..

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817