DOĞAN YENİ DÖNEMİN İLK GÜNÜNDE KÖY OKULUNDAYDI
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan 2014-2015 eğitim öğretim yılının ilk zilinde Solaklar İlkokulu’ndaydı.

Yeni eğitim öğretim yılının ilk gününde Durhasan Köyü Solaklar Mevkiinde bulunan Solaklar İlkokulu’na yapmış olduğu ziyarette İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a, Meclis Üyesi Mehmet Çetin, İzmit Ziraat Odası Başkanı Yusuf Karaaslan, Solaklar Köyü Muhtarı Buhran Tuğtekin, Eselar Köyü Muhtarı Sadık Sahurtaş, Biberoğlu Köyü Muhtarı Necdet Kocaman eşlik etti.

 

ALLAHIN İLK EMRİ ‘OKU ‘ OLMUŞTUR

 

Okul Müdürü Yakup Diner, öğretmenler, öğrenciler ve veliler tarafından karşılanan Başkan Doğan okul bahçesinde gerçekleşen törene katıldı. İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşma yapan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan  “Okumak bizim için çok önemli Allah’ın birinci emri  ‘oku’ olmuştur. Bu dünyada daha başarılı, daha mutlu, daha huzurlu olmamız için okumalısınız. Hükümetimizin büyük destekleriyle okullarımıza önemli hizmetler gerçekleştirdik. Okullarımızın şuan ki imkânları ortada.” diyerek öğrencilere okumanın öneminden bahsetti.

 

 

DOĞAN “BİZİM YERİMİZE GEÇECEKSİNİZ “

 

“Sevgili çocuklar, sizlere güveniyoruz.” diyerek konuşmalarına devam eden Başkan Doğan “Büyüyeceksiniz ve bizlerin yerine sizler geçeceksiniz. İnanırsanız, çalışırsanız hedeflerinize ulaşamamanız için hiçbir engel yok. Belediye olarak bizler gerek teknik olarak, gerekse sosyal kültürel olarak okullarımıza her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. 2014-2015 eğitim öğretim yılı için çalan bu ilk zilin geleceğimizin teminatı siz çocuklarımıza, size en iyi imkânları sağlamaya çalışan anne babalarımıza, yurdun dört bir yanında hizmet veren, yeni nesiller yetiştiren saygıdeğer öğretmenlerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

 

HEYECANLARINA ORTAK OLDU

 

Konuşmalarının ardından okulu gezen Başkan Doğan 1. Sınıf öğrencilerinin heyecanlarına ortak oldu. Öğrencilere hediyeler vererek onlarla aynı sıralarda oturarak sohbet etti. Okul Müdürü Yakup Diner ’den okulla ilgili bilgiler alan Başkan Doğan engelli öğrenciler için İzmit Belediyesi tarafından yapılan engelli rampasının inşaatını inceledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817