DOĞAN, YENİDOĞAN’DA AYAK BASMADIK YER BIRAKMADI
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, mahalle gezilerine Yenidoğan ile devam etti.

Doğan’a mahalle inceleme gezisine Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut, Belediye Meclis üyesi Hüseyin Polattimur, Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir, daire müdürleri, Yenidoğan muhtarı Ayhan Karayel,  Ak Parti ilçe yöneticileri Nurullah Yılmaz, Ertuğrul Yavuz, Aykut Sunar, Ak Parti Yenidoğan Mahalle Temsilcisi Ergün Mencik ve Ak Parti Serdar Mahalle Temsilcisi Ahmet Esin de eşlik etti.

 

PARK YAPACAK YER YOK

 

Yenidoğan’da ayak basmadık cadde sokak bırakmayan Başkan Doğan, esnafları ziyaret edip, vatandaşlarla da sohbet etti. Doğan, Vadi Sokak’ta yapımı devam eden spor sahasında da incelemelerde bulunup  ilgililerden tesisleri  bir an önce  tamamlayıp gençlerin hizmetine sunmalarını istedi. Çetin Emeç üst geçidinin elden geçmesi için Büyükşehir Belediyesi yetkilileriyle de görüşen Başkan Doğan, Yenidoğan’a 2 yeni park kazandırdıklarını, başka yeni parklar yapmak istediklerini fakat bölgede uygun yer olmadığını söyledi. Doğan, her mahallede olduğu gibi Yenidoğan’da da önemli işler yapıldığını, yeni dönemde hizmetlerin artarak devam edeceğini ifade etti. İzmit Belediye Başkanı Doğan, mahalle inceleme gezisi sırasında 4 yaşındaki Havva ve 8 yaşındaki ablası Zeynep Işık ile de yakından ilgilendi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817