banner2779
banner2752
banner2750

DOĞAN, YENİŞEHİR HIZLA GELİŞİYOR
 Yenişehir Mahalle Muhtarı Mesut Belhan, azaları Niyazi Ulusoy, Muhammet Gündoğdu, Tahsin Cansız ve Ahmet Uysal, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı makamında ziyaret ettiler. Çeşitli konularda görüş alış verişinde bulunulan ziyarette konuşan Başkan Doğan “Yenişehir Mahallesi nüfus yoğunluğu sebebiyle yoğun şekilde iş yaptığımız mahallelerimizden biri. Çok hızlı gelişen bir mahalle olduğundan zaman zaman eksiklikleri oluyor. Yaşamın olduğu yerlerde eksikler hiç bitmez bu çok normal bir durumdur. Yenişehir Mahallesi bundan 10 yıl önce çok ciddi derecede alt yapı-üst yapı sorunları olan ve eğitim kurumları da dahil olmak üzere özellikle sosyal alanlarda çok eksiklikleri olan bir mahalleydi.  Ama bugün mahalle çok hızlı büyüyüp gelişiyor, büyümeyle birlikte yeni ihtiyaçlarda doğuyor. Bizde İzmit Belediyesi olarak, bu büyümeye ayak uydurmak için çok ciddi çalışmalar yürütüyoruz. Çocuk parklarından, çocuk oyun alanlarına, Çocuk Hakları Okulumuzdan, çocuk oyun sokağına, kadınlarımıza kurs merkezlerinden, mahalle konağına, camilerimize, okullarımıza kadar mahallemize her alanda çok önemli hizmetler sunduk. Ayrıca mahallenin değerinin artması açısından da önemli yatırımları mahallemize getirdik.

 

BÖLGEDE YOĞUN ÇALIŞMA VAR

 

Geçen sene İSU tarafından bölgede geniş kapsamalı alt yapı çalışması başlatılmıştı. İSU’nun çalışmayı tamamladığı cadde ve sokaklarda zaman kaybetmeden üst yapı çalışması yapıyoruz. Bazı sokakları parke bazılarını da asfaltla kaplıyoruz. Bu mahallemiz de çok sayıda sağlık hizmeti veren kuruluşlarımız da var. Bölge halkı için bu  önemli bir şanstır” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751