Doğan: Yenişehir’e sahip çıktık
 Yenişehir Spor Kulübü’nün konuğu olan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, bölgede yapılan çalışmaları anlatarak, “Biz buraları sahiplendik. Geçmiş dönemde yönetimde olanların unuttuklarını yaptık” dedi

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan Yenişehir Spor Kulübü’nün konuğu oldu. Taraftarlar ve dernek üyeleri tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan Başkan Doğan, dernek üyelerinin omuzunda salona girdi. Büyük bir coşkunun hakim olduğu Yenişehir Spor Kulübü Başkanı Erdoğan Akkuzu ev sahipliğinde yapılan programa Başkan Doğan’ın yanı sıra, AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş, Yenişehir Mahalle Temsilcisi Yusuf Şahin, ilçe yöneticileri Ayhan Aslanboğa, Özcan Aygün, Kadir Cansever, Abdülkadir Yılmaz, meclis üyeleri aday adayları Aykut Sunar, Talat Ersarı, Ecevit Akarsu, Ersin Alparslan ve çok sayıda dernek üyesi ile vatandaş katılım sağladı.

‘YENİŞEHİRLE GURUR DUYUYORUZ’

Kulübün lokalinde gerçekleştirilen programda salon tıklım tıklım doldu. Başkan Doğan’a Yenişehir Spor Kulübü Başkanı Erdoğan Akkuzu hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdi. Sonrasında İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Yenişehir Mahallesi’nde yapılan çalışmaları slayt gösterisi eşliğinde anlattı. Amaçlarının şehrin insanlarına en güzel hizmeti vermek olduğunu vurgulayan Doğan, “Yeni şehirler, Yenişehir Mahallesi’nin mert insanlarıyla gurur duyuyoruz.Bazı şeyleri bazen hatırlatmak lazım. Mesela 10 sene önce Türkiye’de ne durumdaydık. Biz belediyelere gelince Yenişehir’e hizmet getirmeye başladık” açıklamalarında bulundu.

‘SİZLERİ YALNIZ BIRAKMADIK’

Başkan Doğan, bölgede yapılan önemli çalışmalara işaret ederek, “Biz buraları sahiplendik. Geçmiş dönemde yönetimde olanların unuttuklarını yaptık. Biz burada çocuk hakları okulu yaptık. Bu çalışma Türkiye’de bir ilk özelliği taşıyor” dedi. Pazarcılara yönelik yapılan çalışmalara işaret eden Doğan, “Bir ay içinde pazarımızın üstü örtülmüş olacak. kapalı Pazar olarak hizmete sunulacak” şeklinde konuştu. ‘biz sizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadık’ diyen Doğan, yapılan hizmetleri anlattı. Doğan, “Yenişehire 112 kazandırdık, mahalle konağı, muhtarlık, meydan, kapalı Pazar, yeni bir okul ve spor tesisi, çocuk hakları okulu kazandırdık” ifadelerini kullandı.

‘HER ZAMAN DESTTEK VERDİK’

Yeni bir okulun yapılması için ciddi bir mücadele yaptıklarını söyleyen Doğan, “Yeni bir 112 sağlık merkezi ve kültür merkezi yapıyoruz. Bir Yenişehir’e gerçekten destek veriyor ve hizmetlerimizi yapıyoruz. Yenişehir Mahalle sınırları içinde 2 tane özel hastane yapılmasını sağladık. Yenişehir’de yapılan hastaneler bölgenin kalkınmasını hızlandırmıştır Biz kulüplerimize her zaman destek verdik. Biz gençlerimizi sahici seviyoruz. Biz başladığımızdan beri sürekli malzeme verdik. Geçen yıl büyükşehir belediyesinin malzeme veremeyeceğini öğrendiğimizde 2 katına çıkardık” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817