Doğan, Yenişehirlilerle buluştu
 Yenişehir bölgesinde yaptığı yatırımlarla, çevreyi gözle görülür bir şekilde düzenleyen İzmit Belediyesi çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, hem bölgede yapılan çalışmaları yerinde incelemek hem de vatandaşları dinlemek adına geçtiğimiz gün Yenişehir Mahallesi’ne gitti. Burada bulunan Salon 61 kafede vatandaşlarla buluşan Doğan, bölgede yapılan yatırımlar hakkında vatandaşları bilgilendirdi. Ayrıca karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

 

İLGİ BÜYÜK

Başkan Nevzat Doğan’a ziyaretlerinde AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş İzmit İlçe, Yönetim Kurulu üyesi Erkan Bakıroğlu, Yenişehir Mahalle Temsilcisi Yusuf Şahin ve Adnan Metin hazır bulundu. Kafede yapılan toplantıya vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Doğan’a hizmetlerinden dolayı teşekkür eden vatandaşlar aynı zamanda bölgede gerçekleştirilmesi gereken çalışmalar hakkında da taleplerini iletme imkanı buldu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817