DOĞAN, YOLUMUZ HAK YOLU, LİDERİMİZ BAŞKOMUTAN, ROTAMIZ 2023
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, darbe girişiminin yapıldığı 15 Temmuz akşamı Pişmaniye Festivali için Bakü’de olduklarını, olayın yaşandığı andan itibaren ekibi ve Azeri vatandaşların da büyük desteğini alarak Bakü sokaklarına inerek darbecileri kınadıklarını söyledi. Başkan Doğan, Bakü programlarını iptal ederek Türkiye’ye döndü ve Perşembe Pazarında bulunan demokrasi nöbetine katıldı.

 

BELEDİYE BİNASI 24 SAAT AÇIK

 

İzmit Belediyesi, 15 Temmuz akşamından itibaren sadece gündüz değil geceleri de açık tutuluyor.  Görevli yöneticiler, mesai bitiminden sonra da sabaha kadar belediyede nöbet tutuyor. İzmit Belediyesi’ne ait başta iş makinaları olmak üzere tüm hizmet araçlarının 15 Temmuz gecesinden itibaren kamu kurumlarının önünde bekletildiği açıklandı.

 

ALLAH’IN İZNİ, HALKIMIZIN DİRAYETLİ DURUŞUYLA ATLATTIK

 

Başkan Doğan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “ önce Allah’ın izni sonra halkımızın dirayetli duruşu ile büyük bir badire atlattık. Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız önderliğinde başlatılan ve 15 Temmuz’dan bu yana adeta seferberlik şeklinde sürdürülen Demokrasi Nöbetleri tüm ülkede olduğu gibi ilçemizde de büyük bir bağlılık ve vatan sevgisi ile sürüyor. Ülkemiz üzerine oynanan oyunlar, Paralel ihanet çetesi FETÖ, artık bu oyunun sonuna gelmiştir. Bu yola kefenimizi giyip çıktık diyen bir liderin karşısında hiçbir tank, top, tüfek işlemez. Bunu hep birlikte gördük şahit olduk. Bizler yola çıkarken yolumuz Hak yolu, liderimiz Başkomutan, rotamız 2023 dedik. Üzerimize oynanan oyunlar bu üç kavramı da değiştiremez.

 

BU BİR SİYASİ PARTİ MESELESİ DEĞİL

 

Bu süreçte Türk Milleti birlik beraberlik içinde olduğunda neleri başarabiliyor bunu gördük. Bu bir parti meselesi, siyasi bir mesele değildir. Bu topyekûn ülkeyi hedef alan bir meseledir. Bu birlik ve beraberliğimizin devamını diliyor, Allahtan bu şer odaklarına, bu hain teröristlere fırsat vermemesini temenni ediyorum. Ayrıca her geçen gün çoğalan ve Kocaeli’nde sağlam bir duruş sergileyen halkımız ile Demokrasi Nöbetlerimizin Cumhurbaşkanı’mızdan gelecek ikinci bir talimata kadar süreceğini de belirtmek istiyorum” dedi.  

 

DOĞAN, TÜM PERSONELİ DEMOKRASİ NÖBETİNE ÇAĞIRDI

 

Başkan Doğan, belediye çalışanlarını meclis salonunda toplayarak darbe girişimini ve vatan hainlerini kınayarak “ bizi birbirimize kırdırarak, ülkemizi darmadağın etmeyi planlıyorlar. Güzel ülkemizi bir Suriye, Irak yapmak istediler. Ama bu hain plana ve saldırıya ‘halkımız biz değil vatanımız önemli’ diyerek en güzel cevabı verdi.  Gün birlik beraberlik günüdür. Birlikte hareket edilip, tek vücut olunursa hainler başarılı olamaz. Tehlike henüz geçmedi. Cumhurbaşkanımız evlerinize dönebilirsiniz diyene kadar demokrasi nöbetimize devam edeceğiz” diyerek personelinden alanları boş bırakmamalarını istedi.

 

BAŞKA TÜRKİYE YOK

 

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, personeli ile gerçekleştirdiği toplantıda “Başka Türkiye Yok” diyerek Tüm İslam âleminin, Filistin’in, Suriye’nin, Somali’nin, Arakanın ve baskı altında bulunan diğer bütün Müslümanların umudu olan bir lidere sahip olan ülkedir Türkiye. Bizleri çekmek istedikleri oyuna gelmeyeceğiz. Güzel ülkemizi şer odaklarına teslim etmeyeceğiz”  şeklinde konuştu.

Meydanlardan biran olsun ayrılmayan Başkan Doğan, gencinden yaşlısına kadar her kesimle bir araya gelerek bu alçaklığı yapan, insanlıktan nasibini almamış vatan hainlerini kınıyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817