DOĞAN “ YUVAM GÖZDE OLACAK”
 Gün içerisinde gerçekleştirdiği mahalle gezileri ve çeşitli programlarda vatandaşlarla biraraya gelen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, akşamları da gerçekleştirdiği ev ziyaretleri ile vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

 

Haftanın her günü ve her saatinde vatandaşın yanında olan Başkan Doğan son olarak Yuvam Akarca Mahallesi’nde ev ziyaretlerinde bulundu. Bedrettin Zengel, Gülçin Sönmez, Rauf ve Rabia Gülenç’i evlerinde ziyaret eden Doğan’a Ak Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Aysel Demirtaş ve Cumhuriyet Mahallesi Temsilcisi Esat Gebeş eşlik etti.

 

MAHALLELERDE YAPILMAYANI YAPTIK

 

Samimi bir ortamda ve vatandaşların yoğun ilgisi ile gerçekleşen ziyaretlerde vatandaşlarla biraraya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Başkan Doğan, İzmit Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. İzmit’in tüm mahallelerine olduğu gibi Yuvam Akarca’ya da büyük bir titizlikle hizmet ettiklerini dile getiren Doğan “ mahallemiz gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla çok güzel bir hale geldi. Yapılmayan hizmetleri yaparak, mahalle sakinlerimize hak ettikleri güzellikte bir mahalle oluşturduk. Çalışmalarımız artarak devam edecek” dedi.

 

5 YILDA BÜYÜK MESAFE KATETTİK

 

İzmit Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla Yuvam Akarca Mahallesi’nde büyük mesafe kat edildiğini ifade eden Doğan mahallede yapılan çalışmalarını detaylarını vatandaşlarla paylaştı.

Doğan “ 5 yıldır mahallemizde hummalı bir çalışma yürütüyoruz. Her günü hizmetle dolu geçen yılların sonunda Yuvam Akarca bambaşka bir görünüme kavuştu, hak ettiği değeri kazandı. Köprü altı geçişlerini ve muhtelif yerlere dekoratif aydınlatmalar koyduk. Mahallemizde bulunan okullarımızın eksiklerinin tamamlanmasına destek olduk. Mahalledeki parkları yeniledik, yenilerini yaptık. Mahallemizdeki taksi durağını yeniledik. Emekli evi, İZMEK kursu, fitness salonunu hizmete açtık. Yuvam Akarca için çok çalıştık” dedi.

 

YUVAMLILAR ÇARDAKLARI ÇOK SEVDİ

 

Yuvam Akarca’da yapılan tüm hizmetlerle birlikte çardaklarında büyük ilgi gördüğüne dikkat çeken Doğan “ İzmit Belediyesi olarak bu güne kadar 1000 çardak kurduk. Bu çardaklarımızın bir kısmı da Yuvam Akarca’da bulunuyor. İlk “Çardakta Buluşalım, Gelin Tanış Olalım” projesini bu mahallemizde gerçekleştirdik. Yuvamlılar çardaklarda dinleniyor, çardaklarda sohbet ediyorlar. Yuvamlılar çardakları çok sevdi” dedi.

 

YUVAM’A YENİ PROJELER

 

İzmit Belediyesi olarak önümüzdeki dönem içinde çeşitli projeler planladıklarını dile getiren Başkan Doğan, projeler hakkında kısa bilgiler vermeyi de ihmal etmedi. Mahallede kurulacak olan kapalı pazar alanının ihalesinin yapıldığını , çalışmaların kısa süre içinde başlatılacağını dile getiren Doğan Yuvam Fevzi Çakmak Mahallesi’ne mahalle konağı yapacaklarını bilgisini verdi.

 

DOĞAN’I SAMİMİ BULUYORUZ

 

Başkan Doğan tarafından yapılan ziyaretlerden memnuniyet duyduklarını ifade eden Yuvam Akarcalılar Başkan Doğan’ı samimi bulduklarını ifade ettiler. Doğan’ın halkın içinde olmasını ve vizyon sahibi bir yönetici olmasını takdir ettiklerini dile getiren mahalle sakinleri Doğan ve ekibine başarılar dilediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817