banner2779
banner2752
banner2750

DOĞAN, ZABITALARIN HAFTASINI KUTLADI

Zabıtaların  çok önemli bir görev üstlendiğine dikkat çeken Başkan Doğan, “yaptığı uygulama ve denetimlerle vatandaşlarımızın esenliği, güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı hazırlayan tüm zabıtalarımızın haftasını kutluyorum” dedi.

VATANDAŞIN HİZMETİNDE

Zabıtanım belediyeler için ayrı bir önem taşıdığını söyleyen Doğan “ hayatın her alanına dokunan hizmetler sunan belediyelerde, zabıtanın özel ve ayrı bir yeri vardır. Zabıta, kentsel gelişimimize de katkı sağlayan önemli bir birimimizdir. Şehir hayatında düzenin sağlanabilmesi için ölçüm ve tartım, güvenlik ve asayiş, denetim ve kontrol mekanizmalarından taviz verilmemesi gerekmektedir. Tüm bu görevleri yerine getirirken belediyemizin gören gözü ve işiten kulağı olan Zabıta teşkilatımız aynı zamanda belediyemiz ile vatandaşlarımız arasında önemli bir köprü vazifesi de görmektedir. Zabıtamız her zaman vatandaşlarımızın yanında ve hizmetindedir. Şehrimizin tertip düzenini sağlayan, bizlerin daha huzurlu, daha güzel ortamlarda yaşamasını sağlayan zabıtalarımızın haftası kutlu olsun” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751