DOĞAN,2013 HİZMETLERLE GEÇECEK

Mahalle gezilerinin yanısıra düzenlediği kahvaltılar ile de vatandaşlarla sık sık biraraya gelen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, son olarak Yahya Kaptan Mahallesi sakinleri ile Gölkaypark’ta düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Buluşmada belediye meclis üyesi İbrahim Elgin de hazır bulundu.

 

Hizmetleri anlattı

 

Yahya Kaptan Mahallesi Kavanium Site sakinleri ile kahvaltıda bir araya gelen Başkan Doğan, yürütülen faaliyetlerle ilgili Kavanium sakinlerinin görüş alış verisinde bulundu.Yahya Kaptan Mahallesine önemli hizmetler yaptıklarını anlatan Doğan ”İzmit’i bisiklet kenti yapmak istiyoruz. Bu konu ile ilgili Yahya Kaptan bölgesinde önemli çalışmalar yaptık. 37 parkı baştan sona yeniledik. Yeniden yaptığımız parklara Türk büyüklerinin adını vereceğiz.  Her parkta Türk büyüğünün biyografisi de yer alacak. Çocuklarımız parklarda oynarken Türk büyüklerini de tanıma imkânı bulacak. Birçok mahallede olduğu gibi Yahya Kaptan’a da mahalle konağı yaptık. Emeklilerimiz burada mutlu bir şekilde sosyal faaliyetlerde bulunuyorlar. Bölgemizde bulunan Atılım Anadolu Lisesi, Yahya Kaptan Ticaret Lisesi ve 24 Kasım Anadolu Lisesi’ne çok amaçlı salonlar yaptık” dedi.

YAHYA KAPTAN HEYKELİ DİKİLECEK

Kocaeli Bölgesi’nde kurtuluş hareketini örgütleyen ve başarılı bir mücadele veren Yahya Kaptan’ın, heykelinin Ocak ayı içerisinde dikileceği bilgisini veren Başkan Doğan, 2013 yılının da hizmetle dolu dolu geçeceğini söyledi.

 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817