DOĞAN’A ANLAMLI HEDİYE
 Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı makamında ziyaret etti.

 

Şehrimize yapmış olduğu faydalı çalışmalara ve sivil toplum örgütlerine  destekler için Doğan’a teşekkür eden Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm, İzmit Belediye Başkanına, ressam Ertan Ayhan Sertöz tarafından yapılan karakalem çalışmasını ve 1947 yılında iller Bankası tarafından hazırlanan İzmit isimli kitabı hediye etti.

 

 

ÇOK DEĞERLİ BİR KAYNAK

 

Ziyaretleri ve çok anlamlı hediyeleri için Gültekin Görüme teşekkür eden Başkan Doğan “yerel yönetimlerin çalışmalarına bu tür kuruluşlarımız görüş ve projeleriyle önemli katkılar sağlayabilirler. Sivil toplum örgütleri ne kadar aktif olursa, yerel yönetimler o kadar ülke gelişimine katkı sağlar" dedi. Doğan, almış olduğu iki hediyenin de kendisi için çok önemli olduğunu ve belediye müzesinin çok değerli bir kaynak kazandığını da söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817