DOĞAN’A TEŞEKKÜRE GELDİLER

BAŞKANIMIZ SAYESİNDE

Dernek Başkanı Arıcı, Doğan’ın din görevlileri için büyük bir şan olduğunu belirterek “ Belediyem Başkanımız Dr. Nevzat Doğan, bizleri hiçbir zaman kırmadı. Bizlere karşı her zaman güler yüzlü ve sorunlarımızın çözümü için her türlü imkanı sağlıyor. Din görevlileri olarak bir süre önce kendisinden Makedonya ve Kosova’ya gitmek istediğimizi iletip destek istemiştik. Sağ olsun isteğimizi kırmadı ve 45 arkadaşımızı bu ülkelere gönderdi. Başkanımız sayesinde gittiğimiz yerlerde haç ile hilalin savaşını gördük. Herkesin oralara gidip görmesi gerekiyor. Başkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır” şeklinde konuştu.

MİLLİ BİR GÖREV

Oldukça sıcak ve samimi bir havada gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Doğan da “ din görevlilerimizin bizlerde ayrı bir yeri var. Bizim en kutsallarımız üzerine emek harcayan kişilerdir. Yurtdışı gezilerinde destek verdik. Bu desteği sağlarken gittikleri yerlerdeki, gönül coğrafyamızdaki dostlarımız, soydaşlarımız ile bir araya gelsinler, sohbet etsinler, dostluk ve kardeşliğimiz gelişsin istedik. Gezinin yararlı geçtiğini öğrenmekten mutlu olduk. Din görevlilerimiz Kosova, Makedonya’da gördüklerini cemaate mutlaka anlatsınlar. İzmit Belediyesi olarak verdiğimiz destekle bir anlamda milli bir görevi de yerine getirdik.  Önümüzdeki yıllarda da bu tür çalışmalarımız sürecek. Camilerimizin hocalarımızın her zaman yanındayız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817