DOĞAN’A ZİYARETLER
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın ziyaretçileri eksik olmuyor. Doğan’ı Şahinler, Çayırköy, Yenişehir Mahalle muhtarları ile Terzibayırı Muhacirleri ve Yardımlaşma Derneği, Kocaeli Mobilyacılar Odası, Türkiye Emekliler Derneği ve Kocaelispor Kulübü de ziyaret etti.

 

HİZMETLER ARTARAK DEVAM EDECEK

 

Şahinler Köyü Muhtarı İlhan Demir, muhtarlık azaları Rafet Eken ve Enver Ateş, Yenişehir Mahalle Muhtarı Mesut Belhan ve azaları ile Çayırköy Muhtarı Aşır Akbaba, Başkan Doğan’ı makamında ziyaret ederek çeşitli konularda görüş alış verişinde bulundu. Ayrı ayrı gerçekleşen ziyaretlerde İzmit Muhtarlar Masası Koordinatörü Belediye Meclis Üyesi Mehmet Çetin de hazır bulundu. Doğan, geçen 5 yıl içinde İzmit’te önemli hizmetler yapıldığını ifade ederek” Yeni dönemde  bu hizmetler artarak devam edecek. Geçen dönem 52 mahallemiz vardı şimdi köylerimiz ile birlikte 102 mahallemiz oldu. Muhtarlık Masamız aracılığı ile bütün muhtarlarımız ile sürekli diolog halinde olarak hizmetin en iyisini verme çabası içinde olacağız” dedi.

 

TANIŞMAYA GELDİLER

 

Bir süre önce kurulan  Terzibayırı Muhacirler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği  de Başkan Doğan’a tanışma ziyaretinde bulundu.  Dernek Başkanı Bülent Ülgen ve yönetim kurulu üyeleri derneklerinin amacı hakkında İzmit Belediye Başkanı’na bilgi verdiler. Doğan, bu tür derneklerin ülkenin zenginliği olduğunu belirterek Ülgen ve ekibine çalışmalarında başarı dileğinde bulundu.

 

BAŞKANA 41 NUMARALI FORMA

 

Bahri Yavuz başkanlığındaki Kocaelispor yönetimi de Başkan Doğan’ı ziyaret ederek bir süre görüştüler. Doğan, Kocaelispor’un bulunduğu yeri hak etmediğini ifade ederek” Tarihi başarılarla dolu olan ve kentin simgesi halindeki Kocaelispor’un  eski günlerine döneceğine inanıyorum. Yeter ki camia olarak kenetlenip buna inanalım. İzmit Belediyesi olarak spora ve sporcuya her zaman destek olduk bundan sonra da olmaya devam edeceğiz” dedi. Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz da Doğan’ın kulübe yaptığı katkıları unutmalarının mümkün olmadığını belirterek” bu kentte Nevzat Başkanımız gibi 5-10 kişi daha  kulübe destek olsaydı  bu hallere düşmezdik” şeklinde konuştu. Ziyaret sırasında Yavuz, Başkan Doğan’a 41 numaralı forma hediye etti.

 

EMEKLİ DOSTU BELEDİYE

 

Türkiye Emekliler Derneği İzmit Şubesi Başkanı Mehmet Kara ve yönetim kurulu üyelerini de kabul eden Başkan Doğan” İzmit Belediyesi, emekli dostu bir belediyedir. Bunu da hayata geçirdiği 13 emekli evi ile kanıtlamaktadır. Hedefimiz emekli evlerinin sayısını arttırmaktır” dedi. Türkiye Emekliler Derneği İzmit Şubesi Başkanı Mehmet Kara da Doğan’a emeklilere yönelik projelerinden dolayı teşekkür ederek” sizlerin yaptığı çalışmalar umarım diğer belediyelere de örnek olur” şeklinde konuştu.

Kocaeli Mobilyacılar Odası Başkanı Sami Şehrin ve yönetim kurulu üyeleri de İzmit Belediye Başkanı Doğan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817