banner2779
banner2752
banner2750

DOĞAN’DAN 10.000 ÖĞRENCİYE BASKETBOL TOPU

Türkiye’de ilk olan basketbol topu dağıtımı için Atatürk Spor Salonu’nda tören düzenlendi. Başkan Doğan’ın ev sahipliğindeki basketbol topu dağıtım törenine Basketbol Federasyon Başkanı Hidayet Türkoğlu da katıldı. Karizma Show’un gösteri de yaptığı törende Doğan ve Türkoğlu’nun yanı sıra İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, KASKF Başkanı Murat Aydın,

İŞKUR İl Müdürü Ulvi Yılmaz Gençlik Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar da yer aldı.

 

İLKLERİ YAPAN BELEDİYE

 

Büyük coşku içinde geçen basketbol topu dağıtım töreninde konuşan Başkan Doğan “ bugün 10 bin çocuğumuza karne hediyesi olarak basketbol topu dağıtıyoruz. Türkiye’de yine bir ilki yapmanın haklı gururu içindeyiz. Geçen sene 5000 ile başlattığımız basketbol topu dağıtımını bu sene 10 bine çıkardık, seneye de bu sayıyı 15 bine çıkaracağız. Her yıl bu sayıyı 5’er bin 5’er bin arttıracağız. Biz biliyoruz ki, yarınlarımız, hem eğitimli hem de sporla yetişen çok daha sağlıklı gençlerimizle daha güven içinde olacak. Yarınlarımızı, bayrağımızı, vatanımızı, cumhuriyetimizi, devletimizi, milli manevi değerlerimizi her şeyimizi gençlerimiz koruyacak. Gençlerimiz sportif faaliyetlere daha çok katılsınlar, daha kardeşçe sosyalleşsinler istiyoruz. “Haydi Basketbola “ projemizi bu anlamda çok önemsiyoruz. Cumhurbaşkanımız, hükümetimiz, federasyonlarımız gençlerimizin daha çok spor yapmaları, daha çok sağlıklı olmaları için çalışıyor, çalışmaya devam edeceğiz. Basketbol toplarımız hayırlı olsun. İnşallah bu proje sayesinde yeni Hidayetler yetişecek” dedi.

 

TÜRKOĞLU’NDAN DOĞAN’A TEŞEKKÜR

 

Basketbol Federasyon Başkanı Hidayet Türkoğlu, da yaptığı konuşmada “Cumhurbaşkanımızın selamlarını getirdim. Gençliğimizi spora, basketbola teşvik etmek, burada bulunmak beni çok mutlu ediyor. Belediye Başkanımıza bu organizasyonu ikinci kez gerçekleştirdiği için ne kadar teşekkür etsek azdır” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından protokolün yer aldığı gösteri maçı yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751