DOĞAN’DAN ANLAMLI MESAJ

Tarih boyunca bağımsızlık ve özgürlüğünü korumak için omuz omuza mücadele eden ve zor şartlara rağmen zaferler elde eden milletin sahip olduğu vatan sevgisi ve istiklal ruhunun, tüm dünyaya örnek olduğunu ifade eden Başkan Doğan, açıklamasında şu görüşlere yer verdi.

"Kurtuluş Savaşımız sonucu elde ettiğimiz eşsiz zaferde de şehitlerimizin kanları kadar, gazilerimizin fedakarlık ve azimleri de büyük önem taşımaktadır. Türkiye Cumhuriyeti, işte o eşsiz zaferin sağlam temelleri üzerinde yükselmiştir. Ülkemizin bağımsızlığı, vatanının bölünmez bütünlüğü, milli birlik ve beraberliğimizin korunması uğruna üstün fedakarlıklar göstererek, canı pahasına göğsünü siper etmiş ve bunun nişanını gururla taşıyan gazilerimizin kahramanlıkları hafızalarımızdan silinmeyecek ve hiçbir zaman unutulmayacaktır.

Bu anlamlı gün dolayısıyla başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, özgürlüğümüzün, bağımsızlığımızın, bölünmez bütünlüğümüzün simgesi olan gazilerimizi minnet, sevgi ve saygıyla selamlıyorum"

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817