DOĞAN’DAN ANNESİNE ANLAMLI ZİYARET
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında 95 yaşındaki annesi Hava Doğan’a sürpriz bir ziyaret yaptı.

 

Annesi Havva Doğan’ı her ziyaret edişinde büyük bir huzur duyduğunu ifade eden Başkan Doğan’ın “ başta kendi büyüklerimiz olmak üzere tüm yaşlıların yaşlılar gününü kutluyoruz. Bugün bende annemin ziyaretine geldim. 95 yaşında Allah ona uzun ömür versin” sözleri anne oğula duygusal anlar yaşattı. 

DOĞAN  “YAŞLILAR BİZİM BAŞ TACIMIZDIR”

 

Başkan Doğan ziyaretinde “Yaşlı bizim baş tacımızdır, yaşlı bizim bereketimiz, bizim kökümüzdür. Bizim geçmişle geleceğimizin köprüsüdür. Türk millet var olduğundan buyana her zaman anasına babasına, onun ak sacına sakalına hürmet etmiştir. Onu başköşeye oturtmuştur, ona saygı sevgi göstermiş, onun hayır dualarını almıştır. O da her zaman evde bir güven unsuru olmuştur. Geçmişten kazandığı tecrübeleri anlatarak aile fertlerini geleceğe hazırlamıştır” diyerek yaşlılarımızın hayatımızdaki önemine vurgu yaptı.

 

YAŞLANANLARA ÜZÜLMEYİN, İMRENİN

 

Millet olarak gücümüzü aldığımız değerlerden bir tanesinin de yaşlılarımızdan aldığımız hayır dualarının olduğunu söyleyen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan “yaşlılarımızın en mutlu oldukları yer kendi arzu ettikleri yerdir. Ailelerinin torunlarının yanında yaşamak isteyen yaşlılarımızla birlikte yalnız yaşamak isteyenler de vardır. Evlatlar olarak görevimiz onlara istedikleri ortamları ve ekonomik koşulları sağlamaya çalışmaktır. Biz huzur evlerini seven bir millet değiliz. Anamızla, babamızla gücümüz yettiğince en iyi şekilde birlikte yaşamalıyız. Yaşlanmak bir nasip işidir. Yaşlananlara üzülmeyin, onlara imrenin. Çünkü herkes yaşlanamaz. Annem 95 yaşında,  Allah bize de bu yaşları görmek nasip etsin. Başta annemin olmak üzere tüm büyüklerimizin ellerini öpüyor, onların hayır dualarınız istiyorum. Allah onları başımızdan eksik etmesin” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817