DOĞAN’DAN BİR GECEDE 3 HASTA ZİYARETİ
 DOĞAN’DAN BİR GECEDE 3 HASTA ZİYARETİ

İzmit Belediye Başkanı Dr.Nevzat Doğan, büyük önem verdiği hasta ziyaretlerini ihmal etmiyor. Hastaları ziyaret etmenin, onlara moral vermenin önemini her fırsatta dile getiren Başkan Doğan bir gecede üç hasta ziyareti gerçekleştirdi.

BELEDİYE PERSONELLERİNİ ZİYARET ETTİ

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde görev yapan Tezer Saatçi’yi ve Ulaşım Müdürlüğü’nde görev yapan Sabahattin Akgün’ü evlerine giderek ziyaret eden Başkan Doğan, çalışma arkadaşlarına acil şifalar diledi. İzmit Belediyesi’nin büyük, güçlü ve birbirine bağlı bir aile olduğunu ifade eden Başkan Doğan, “arkadaşlarımızın rahatsızlıkları bizleri üzdü. Allah’a şükür olsun ki şu anda durumları oldukça iyi. En kısa sürede aramıza dönmelerini diliyorum” dedi.

ENGİN NAZIR’A ZİYARET

Doğan, personellerine gerçekleştirdiği geçmiş olsun ziyaretlerinin ardından Batı Trakya Türkleri Dernek Başkanı Engin Nazır’ı kaldığı hastanede ziyaret etti. Kendisine geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Doğan Nazır’ın bir an önce iyileşerek çalışmalarına geri döneceğini söyledi. Başkan Doğan’a hasta ziyaretlerinde belediye meclis üyesi İbrahim Elgin de eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817